Szombathelyi Haladás


Kapós Hali-futballisták


2018.01.03. 13:50
Pum András

Négy Haladás-játékos iránt is élénk érdeklődés mutatkozik, a zöld-fehérek nem zárkóznak el esetleges kölcsön, - vagy eladásuktól.

Január 9-én, azaz jövő kedden kezdi a téli felkészülést a Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es labdarúgócsapata. Egyelőre csak  Leandro Martínez távozott, a 28 éves  olasz-argentin támadó felhagyott a profi futballal, amatőr szinten folytatja focizik tovább, miközben tervei szerint utánpótláscsapatoknál edzősködik. Új játékos még nincs, de korábban Tóth Miklós, a vasiak ügyvezetője úgy nyilatkozott: valamennyi csapatrészbe lesznek érkezők.

                                    Devecseri Szilárd (balról) iránt is érdeklődnek Fotó: Németh Szabolcs

–  Nap mint nap rengeteg labdarúgót ajánlanak figyelmünkbe, és persze  nekünk is megvannak az elképzeléseink, kikkel szeretnénk erősíteni – jelezte Tóth Miklós. –  Mindenesetre négy futballistánk, Tóth Dávid, Jánvári Gábor, Devecseri Szilárd és Tóth Benjamin iránt több klub is érdeklődik, nem zárkózunk el esetleges kölcsön,- vagy eladásuktól. 

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink