Szombathelyi Haladás


Most még csak futottak: Edzésbe állt a Haladás-Viktória FC


2018.01.11. 19:00
Pum András

Futással kezdte a téli felkészülést a 6. helyen álló Haladás-Viktória FC női NB I-es labdarúgócsapata. A vasiakra tavasszal az alapszakaszból még három mérkőzés vár.

Csütörtök délután megkezdte a munkát a Simon Attila vezette Haladás-Viktória FC. A játékosok az első nap labdát nem, kacsákat viszont annál többet láttak: a Csónakázótó körüli futással indították a felkészülést a vasiak. Pénteken aztán már előkerül a labda is, este a Bolyai iskolában gyakorolnak Fábiánék. Az edzőmeccsek során a zöld-fehérek megmérkőznek a Slovan Bratislavával és a Südburgenlanddal is. A bajnokság február 24-én folytatódik, a Viktória az Astrát fogadja, majd a Diósgyőrhöz utazik, végül a Kóka látogat a Király Sportlétesítménybe.

– Jövő héten és az azt követő héten hétfőnként konditermi edzés és tó körüli futás szerepel a programban, keddenként a Bolyaiban edzünk, szerdánként az uszodában leszünk, majd futunk, csütörtökönként edzőmeccset játszunk, pénteken ismét a Bolyaiban készülünk – mondta Simon Attila, a szombathelyiek vezetőedzője. – Ezt követően már nagypályán, műfüvön is szeretnénk tréningezni. Korábbi kapusunk, a legutóbb Balatonfüreden védő Dömsödi Petra visszatért, és még egy védőt is igazolnánk. A régóta beteg Gruber Brigittával közös megegyezéssel szerződést bontottunk. Ami az edzőmeccseket illeti, a Haladás VSE mellett a Király SZE utánpótláscsapataival is megmérkőzünk, ám utóbbi meccsek még nincsenek lefixálva.

                                      A Csónakázó-tó körül futottak a lányok. Fotó: Vas Népe/Unger Tamás

A Haladás-Viktória felkészülési programja. Január 20., 21., Győr: MLSZ-teremtorna. 25., Pozsony: Slovan Bratislava (szlovák)–Haladás-Viktória, 28.: Haladás VSE U14–Haladás-Viktória. 31.: Haladás U15–Haladás-Viktória. Február 4., Bad Tatzmannsdorf: Südburgenland (osztrák)–Haladás-Viktória. 11.: Haladás U16–Haladás-Viktória.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink