Szombathelyi Haladás


Törökország felé veszi az irányt a csapat


2018.01.24. 22:00
Pum András

Péntek délután Bécs érintésével elrepül a törökországi edzőtáborba a Szombathelyi Swietelsky-Haladás.

A Balmazújváros és a Vasas kivételével valamennyi NB I-es csapat külföldi edzőtáborba utazik – így a Haladás is. A zöld-fehérek télen rendreTörökországba utaztak, és bár tavaly két alkalommal Horvátországban készültek, idén visszatérnek az Égei-tenger partjára. Halmosiék tíz napig Belekben edzőtáboroznak, ahol a tréningek mellett több edzőmeccset is vívnak.

Január 28-án 15 órakor Sidében a bolgár Slavia Sofia, 31-én Antalyában a szerb Rad Beograd, míg február 3-án az azerbajdzsáni Zira ellen lépnek pályára a vasiak. Az együttes a beleki Limak Atlantis Deluxe Resort&Hotel-ben száll meg.

A szombathelyiek pénteken utaznak el Törökországba, 11.30-kor gördül ki a buszuk az Illés Akadémiáról, az Antalyába induló járat pedig 16.30-kor száll fel a bécsi repülőtérről. Antalyától mindössze 40 kilométerre fekszik Belek.

Az utazó játékoskeret. Király, Rózsa, Gyurján, Lévay – kapusok, Schimmer, Polgár, Wils, Németh Milán, Kolcák, Bosnjak, Jagodics, Rácz, Kovács L., Jancsó, Németh Márió, Halmosi, Pinte, Medgyes, Kiss T., Mészáros, Petró, Williams, Grumics, Ramos – mezőnyjátékosok. Tóth Máté combhajlító-izom sérülése miatt nem tart a csapattal.

Stáb: Michal Hipp (vezetőedző), Pinte Attila, Desits Szilárd (másodedző), Gábris Csaba (erőnléti edző), Jakab Csaba (kapusedző), Jakab Ferenc, Szalai János (masszőr), dr. Kelemen Péter (orvos), Vörös Csaba (technikai vezető), Kocsis Milán (marketing-menedzser).

További hírek

Megtekintés
Összefoglaló a Mosonmagyaróvár elleni bajnokiról

Egy gól, két kiállítás a Szombathelyi Haladás-Credobus Mosonmagyaróvár (0-1) Merkantil Bank Liga-mérkőzésen.
1 0 0 2024.04.24. 14:00
Megtekintés
Licenc: az MLSZ hiánypótlást kér

A Klub a pénzügyi kritériumok igazolásának május 3-ig tehet eleget.
0 0 0 2024.04.23. 20:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink