Szombathelyi Haladás


Kolcák: Egységes csapat a Haladás


2018.01.24. 21:06
Pum András

Újonnan igazolt futballistánk, Kristián Kolcák korábban már dolgozott együtt csapatunk vezetőedzőjével, Michal Hipp-pel.

Mint arról korábban beszámoltunk: szerda délelőtt másfél évre a Haladáshoz szerződött a 27 éves szlovákiai Kristián Kolcák. A védőként és védekező középpályásként egyaránt bevethető futballista ezután elutazott a csapattal a maribori edzőmérkőzésre, ám még nem lépett pályára. A meccs után - Pinte Attila segítségével - rövid interjút adott honlapunknak.

- Már az első edzésen kiderült számomra, hogy jó kollektívába csöppentem, nagyon egységes a csapat – tudtuk meg Kolcáktól. – Amikor eldőlt, hogy szükségük van rám a szombathelyieknek, nem sokat gondolkodtam. már csak azért sem, mert korábban dolgoztam együtt Michal Hipp-pel, pontosan tudom, mire számíthatok tőle. Boldog vagyok, hogy itt lehetek. Erős, jó labdarúgókból álló együttesbe kerültem, amely többre hivatott a tizedik helynél. Belső védő az igazi posztom, de védekező középpályásként is megállom a helyem, sőt: megfordultam a védelem jobb oldalán is. Célom, hogy tavasszal alapemberré váljak a Haladásban, segítsek új csapatomnak, amellyel minél feljebb szeretnék végezni a tabellán.

További hírek

Megtekintés
Idegenben nyertek a lányok

A női labdarúgó NB I 10. fordulójában a Haladás-Viktória idegenben 3-1-re verte az Astrát.
0 0 0 2018.11.12. 18:40
Megtekintés
Extázis Rózsa Dani bravúrja után

Vond rövid, de annál velősebb videója a tizenegyes hárításáról és az azt követő örömünnepről.
1 0 0 2018.11.12. 10:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink