Szombathelyi Haladás


Kolcák: Egységes csapat a Haladás


2018.01.24. 21:06
Pum András

Újonnan igazolt futballistánk, Kristián Kolcák korábban már dolgozott együtt csapatunk vezetőedzőjével, Michal Hipp-pel.

Mint arról korábban beszámoltunk: szerda délelőtt másfél évre a Haladáshoz szerződött a 27 éves szlovákiai Kristián Kolcák. A védőként és védekező középpályásként egyaránt bevethető futballista ezután elutazott a csapattal a maribori edzőmérkőzésre, ám még nem lépett pályára. A meccs után - Pinte Attila segítségével - rövid interjút adott honlapunknak.

- Már az első edzésen kiderült számomra, hogy jó kollektívába csöppentem, nagyon egységes a csapat – tudtuk meg Kolcáktól. – Amikor eldőlt, hogy szükségük van rám a szombathelyieknek, nem sokat gondolkodtam. már csak azért sem, mert korábban dolgoztam együtt Michal Hipp-pel, pontosan tudom, mire számíthatok tőle. Boldog vagyok, hogy itt lehetek. Erős, jó labdarúgókból álló együttesbe kerültem, amely többre hivatott a tizedik helynél. Belső védő az igazi posztom, de védekező középpályásként is megállom a helyem, sőt: megfordultam a védelem jobb oldalán is. Célom, hogy tavasszal alapemberré váljak a Haladásban, segítsek új csapatomnak, amellyel minél feljebb szeretnék végezni a tabellán.

További hírek

Megtekintés
Vezetés után fordítás

A női labdarúgó NB I. nyitófordulójában a Haladás-Viktória FC nagy csatában két góllal kikapott a Ferencvárostól
0 0 0 2018.08.18. 23:40
Megtekintés
SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - Így látta a mérkőzést Fernando Fernandez és Michal Hipp

A két vezetőedző értékelte a Diósgyőr-Szombathelyi Haladás találkozót.
2 0 0 2018.08.18. 22:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink