Szombathelyi Haladás


Második a Haladás, Tóth Miklós a legjobb


2018.02.12. 13:00
Pum András

A Haladás öregfiúk labdarúgócsapata második helyen végzett a Bolemányi János emléktornán. Tóth Miklós lett a viadal legjobb játékosa.

Öt csapat részvételével, a zalaegerszegi városi sportcsarnokban rendezték a Bolemányi János-emléktornát. Az egykori kiváló ZTE-kapus emlékére rendezett viadalon a házigazda ZTE mellett a Haladás, a Nagykanizsa, a Keszthely és az Andráshida vett részt – az 5+1 fős csapatok körmérkőzéses rendszerben játszottak egymással.

A Haladás az Andráshidát 2-1-re, a Keszthelyt 3-1-re verte, a Nagykanizsától 3-1-re kikapott, az utolsó meccsen 4-3-ra legyőzte a zalaegerszegi gárdát. A Haladás kilenc ponttal, rosszabb gólkülönbséggel a második helyen végzett a Nagykanizsa mögött.

   A második helyezett Haladás. Állnak, balról: Táncsics András, Király Ferenc elnökségi tag, Bognár Zoltán, Németh Szabolcs, Lengyel Miklós, Tóth Miklós, Szalai István, Vidóczi József. Elöl: Sebestyén Péter. A képről Illés Béla hiányzik

A torna legjobb játékosának Tóth Miklóst (Haladás) választották. Üröm az örömben, hogy Illés Béla a tornán eltörte az egyik ujját, a zalaegerszegi kórházban megműtötték.

                                   Tóth Miklóst választották a torna legjobb játékosának

További hírek

Megtekintés
SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ

Horváth Ferenc vezetőedzőnk értékelése a Haladás-Debrecen NB I-es mérkőzésről.
1 0 0 2018.12.15. 22:40
Megtekintés
Haladás-vereség a Debrecentől

Az OTP Bank Liga 18. fordulójában szombaton a Szombathelyi Haladás 2-0-ra kikapott a Debrecentől.
0 0 0 2018.12.15. 17:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink