Szombathelyi Haladás


Döntetlen Ausztriában


2018.02.16. 16:50
Pum András

A bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzésen a Szombathelyi Swietelsky-Haladás 1-1-es döntetlent játszott az osztrák másodosztály második helyén álló Wiener Neustadt otthonában.

SC Wiener Neustadt–Szombathelyi Swietelsky-Haladás 1-1 (0-0). – Bécsújhely, 150 néző, felkészülési labdarúgó-mérkőzés.

Haladás: Gyurján (Rózsa, 60.) – Kolcák, Wils, Németh Milán (Polgár, 60.), Bosnjak (Pinte, 60.)– Jagodics (Jancsó, 60.) – Mészáros (Kiss T., 60.), Rácz (Williams, 60.), Németh Márió (Kovács, 46.), Halmosi (Medgyes,60.) – Ramos (Rabusic, 46.). Edző: Michal Hipp.

A tízcsapatos osztrák másodosztály második helyén álló SC Wiener Neustadt ellen Grumics vádlihúzódás, Tóth Máté combizomsérülés miatt nem lépett pályára, Petrónak kifordult a bokája, Király és Schimmer pedig influenzás.

Harcos, kemény játék folyt a pályán, negyedórányi játék után Gyurján védett nagyot. Jobbára mezőnyben gyűrték egymást a csapatok, a 27. percben Halmosi balról, 16 méterről a bal kapufát találta telibe. Négy perc múlva Bosnjak bal oldali beadását Mészáros visszafejelte, Ramos lövés helyett cselezett, így odalett a lehetőség.

Szünet után az 51. percben szöglet után Jagodicsot buktatták a tizenhatoson belül – büntető. A tizenegyest Rabusic  a bal felső sarokba lőtte (0-1). Ezt követően feljebb tolták állásaikat a hazaiak, és ők domináltak. A 82. percben egy jobb oldali beadást az érkező Adjei 16 méterről a jobb kapufára lőtte, a labda onnan pattant a hálóba (1-1). Az utolsó percekben ismét a küzdelem dominált, a csapatok mezőnyben gyűrték egymást.

Jól előkészített füves pályán kemény, küzdelmes meccset vívtak a csapatok.

További hírek

Megtekintés
Vezetődedzőnk értékelése

Aleksandar Jovic szerint a Mosonmagyaróvár ellen nem az "igazi" Haladást láthattuk. Vezetőedzőnk ugyanakkor nem tudja elmarasztalni a játékosokat.
1 0 0 2024.04.23. 10:00
Megtekintés
Idegenbeli győzelem

A Vas vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában a Szombathelyi Haladás II. 2-1-re nyert Söptén.
0 0 0 2024.04.22. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink