Szombathelyi Haladás


Nyertek a Hali-lányok


2018.02.18. 14:30
haladas.hu

Jól sikerült a női labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás-Viktória FC bajnoki főpróbája: Tálosiék három góllal verték a Király SZE U16-os fiúcsapatát.

Haladás-Viktória FC-Király SZE U16 4-1 (1-0). Szombathely, Kenderesi úti műfüves pálya, felkészülési labdarúgó-mérkőzés, 40 néző.
Haladás-Viktória
: Császár – Balogh (Kiss Zs., 46.), Fördős, Tálosi, Kopcsándi (Kun, 46.) – Fábián (Király, 46.) Tóth A., Manhart – Szakonyi, Siklér (Csidei, 15.), Öreg. Edző: Simon Attila.

A Haladás-Viktóriában Bíró Barbara betegség, Harsányi Andrea térdsérülés miatt hiányzott. 

Az első félidőben a három-négy centiméteres friss hó miatt nem alakult ki folyamatos játék, mindkét csapat sokat hibázott.A 20. percben aztán Öreg egy lepattanó labdát értékesített (1-0). Noha több helyzet is kialakult, ezek nem tudatos akciók eredményei voltak. 

Szünet után javult a pálya talaja, a viktóriások pedig egyre inkább felülkerekedtek a fáradó U16-os fiatalokon. Az 50. percben Tóth Alexandra góllal zárt le egy kontrát (2-0), aztán szépített a Király SZE (2-1). A 60. percben Manhartot vágták fel a tizenhatoson belül, a büntetőt a sértett értékesítette (3-1). A 75. percben egy labdaszerzés után gyors kontrát vezetett a Viktória, melyet Öreg szép egyéni akció végén góllal fejezett be (4-1). 

                                                    Öreg Cintia két gólt szerzett. Fotó: vaol.hu/Unger Tamás

Simon Attila: - Első félidei teljesítményünket nagyban befolyásolták a külső körülmények, ám ahogy javult a pálya talaja, játékunk is jobb lett. Sok helyzetet kialakítottunk, megérdemelten nyertünk.

A vasiak a bajnoki rajtig már nem játszanak több edzőmeccset: Simon Attila csapata vasárnap 14 órakor az Astrát fogadja a Király Sportlétesítményben.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink