Szombathelyi Haladás


A nagy találkozás Király Gáborral


2018.03.05. 15:10
haladas.hu

A 11 éves, súlyos betegségéből remélhetőleg hamarosan teljesen felépülő, Ácsról érkezett Vadas Bence csapatunk kapusával, a 108-szoros válogatottsági rekorder Király Gáborral találkozott a Vasas elleni bajnoki után.

A 11 éves Bence mindig is kapus szeretett volna lenni - olvasható a kiralygabor.eu oldalon. -  Remekül védett mindaddig, amíg egy évvel ezelőtt egy súlyos betegséget nem diagnosztizáltak nála. A Heim Pál gyermekkórház egyik szobájában állt tavaly márciusban és anyukájának megrémülve fogalmazta meg, hogy szeretné ha legalább két kérése teljesülne, akárhogy is alakul a betegsége. Az egyik egy családi tengerparti nyaralás volt, a másik pedig egy találkozó Király Gáborral. Azóta Bence túl van a kezeléseken, állapota jó, lassan visszaülhet az iskolapadba és pár hét múlva lemehet újra edzeni is. A tengerparti nyaralást már tervezik a szülők, a „kapus „ találkozóra pedig a Haladás idei első hazai bajnoki mérkőzésén, a Vasas ellen került sor.

Bencét Ácsról a szülei hozták, hátizsákjában egy rajzzal, a kapusmezével, egy fényképpel és egy lapra írt alaposan megfontolt kérdéssorral.

A Klub jóvoltából Bence és családja a VIP-páholyból nézhette végig a találkozót. A Haladás nyert 3:0-ra a Vasas ellen, így Bence duplán örült egyrészt a góloknak másrészt, hogy a Haladás kapuja érintetlen maradt. A meccs után közvetlenül a játékoskijáróban jött össze a várva várt találkozó!

Bence egy „Kiralygabi” figurás labdát kapott ajándékba és természtesen a mezére rákerült az aláírás, a kérdéseire pedig válaszokat kapott.

További hírek

Megtekintés
Soroksáron a Haladás

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. 26. fordulójában vasárnap 16 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Soroksár SC vendége lesz.
0 0 0 2024.03.29. 10:20
Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink