Szombathelyi Haladás


Samba de Myke


2018.03.04. 23:10
Pum András

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás 25 éves brazil támadója, Myke Bouard Ramos a Vasasnak lőtt góljával végleg padlóra küldte az angyalföldieket.

Michal Hipp tavaly novemberi érkezése óta remek formában futballozik csapatunk brazil támadója, Myke Bouard Ramos. A Balmazújváros (1-2) ellen egy, a Puskás Akadémia (3-1) ellen kettő, míg múlt szombaton a Vasas (3-0) ellen szintén egy gólt lőtt. A 2017/18-as bajnokságban korábban egyszer sem talált a hálóba, a szlovák vezetedző érkezése óta így már négyszer. Ezzel az ötgólos David Williams mögött a második legeredményesebb támadónk. Az MTK-tól tavaly nyáron egy évre kölcsönbe érkezett 25 éves támadó mostanság szinte álland fejtörést okoz az ellenfél védői számára.

Ami az angyalföldiek ellen mérkőzést illeti, nem voltak éppen kedvezőek az előjelek Myke számára.

- Mivel már az Újpest elleni meccsen éreztem a combhajlító-izmomat, szinte egész héten nem is edzettem - mondta Myke. - Szerencsére az ultrahangos felvétel nem mutatott szakadást, megnyugodtam és így csütörtökön csatlakozhattam társaimhoz, készülhettem a Vasas elleni összecsapásra. Nehéz mérkőzésre számítottunk, és a háromgólos siker dacára nehéz is volt. Már az első perctől  kezdve megpróbáltuk ellenfelünket saját térfelére szorítani. Nem csak azért volt nehéz a találkozó, mert egy kemény ellenféllel küzdöttünk, hanem nagyon hideg is volt. Ami a gólomat illeti, egy visszatámadás után Jagodics Márk szenzációs labdát adott. Elsőre úgy gondoltam, hogy egyből kapura vezetem a labdát, hamar lezárom az akciót. Ám mivel nem sikerült tökéletesen lekezelnem az átadást, a védőnek volt ideje visszazárni. Utána aztán megpróbáltam egy az egyben megverni védőmet, Jamest: az erősebb, jobb lábam  felé cseleztem, és megcéloztam a rövid sarkot. Boldog vagyok, hogy utat talált a hálóba a lövésem, de at gondolom, nem az a fontos, hogy ki szerzi a gólt, hanem, hogy nyerjen a csapat. 

                             Ramos jónéhányszor megforgatta a fővárosi védőket Fotó: Németh Szabolcs

További hírek

Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00
Megtekintés
Városi rangadót vív a Haladás II.

Pénteken 19 órai kezdettel a Király SE vendégeként lép pályára a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.03.28. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink