Szombathelyi Haladás


Ki-ki meccs Diósgyőrben


2018.03.10. 11:50
Pum András

A női labdarúgó NB I. alapszakaszának utolsó előtti, 13. fordulójában vasárnap 14 órakor a Haladás-Viktória FC a Diósgyőri VTK vendége lesz.

„Ha kicsi a tét, a kedvem sötét” – emlékezhetünk a nagy sikerű És megint dühbe jövünk című filmben Terence Hill szájából elhangzott mondatra. Nos, ebből kiindulva a vasárnapi bajnokin két óriási kedvvel játszó csapatot láthatnak a szurkolók. Nagy ugyanis a tét: ha a 19 pontos Diósgyőr nyer, a 18 egységgel álló Viktória lemarad a felsőházi rájátszásról, döntetlennél vagy vasi sikernél viszont az alapszakasz utolsó köre dönt. Ősszel az újonc diósgyőriek 3-2-re nyertek Szombathelyen.

Az összecsapást a Diósgyőri Atlétikai Stadion műfüves pályáján rendezik.

– Az őszi találkozónkból nem indulhatunk ki, ez egy teljes más mérkőzés lesz – mondta Simon Attila, a vasiak vezető-edzője. – Sorsdöntő 90 perc előtt állunk, arra készülünk, hogy ellenfelünknél többet birtokoljuk a labdát és minél távolabb tartsuk a diósgyőrieket a kapunktól. Fontos, hogy a saját játékunkat játsszuk, márpedig ha így lesz, győzhetünk. Pici problémát jelent, hogy U17-es, U19-es és felnőttválogattjaink az utóbbi két hétben nem tudtak velünk készülni. Harsányi Andrea térdét megműtötték, míg Kun Barbara munkahelyi elfoglaltság miatt nem szerepelhet.

Összeállítás: Bíró – Balogh, Tálosi, Fördős, Kopcsándi – Fábián, Tóth A. – Manhart – Szakonyi, Siklér, Öreg.

A szombathelyiek szombaton útra kelnek, az éjszakát Mezőkövesden töltik.

 

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink