Szombathelyi Haladás


Bizonyítani akarnak


2018.03.17. 22:40
Pum András

A női labdarúgó NB I. alapszakaszának utolsó, 14. fordulójában vasárnap 14 órakor a Haladás-Viktória FC a Kókát fogadja az Illés Akadémia műfüves pályáján.

A Haladás-Viktória múlt heti, diósgyőri vereségével eldőlt, hogy az alsóházban folytatja szereplését Simon Attila együttese. A Kóka elleni találkozó ennek ellenére sem tét nélküli: a csapatok a rájátszásba viszik magukkal eddig megszerzett pontjaikat. A play-offban a négy alsóházi együttes körmérkőzéses rendszerben csap össze: a szombathelyiekre tehát hat meccs vár. Visszatérve a Kóka elleni bajnokira: ősszel Siklérék 1-0-ra nyertek idegenben, ezúttal is a győzelem a céljuk. A meccset nem a Király Sportlétesítményben, hanem az Illés Akadémia műfüves pályáján rendezik.

– Elemeztük a diósgyőri kudarc okait, és csak saját magunkat okolhatjuk a vereségért – mondta Simon Attila, a Haladás-Viktória vezetőedzője. – Hiába készültünk fel becsülettel, a hazaiak áthúzták a számításunkat, a meccs elején egyszerűen átrohantak rajtunk. Sokat lehet tanulni a kudarcokból, abban bízom, hogy a Kóka ellen visszatérünk a helyes útra. Muszáj bebizonyítanunk – elsősorban saját magunk számára –, hogy értékesebbek vagyunk az egy héttel ezelőtti produkciónknál. Amennyiben az alapjátékunkat játsszuk, akkor biztos vagyok a sikerben. Másrészt a meccs fontos állomás a jövő hét végi Magyar Kupa-elődöntőre. Tálosi Szabina a vádliját fájlalja, Harsányi Andrea térdműtétje után lábadozik.

Összeállítás: Bíró – Kiss, Balogh, Fördős, Kopcsándi – Tóth, Fábián, Manhart – Szakonyi, Siklér, Öreg.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink