Szombathelyi Haladás


Elhunyt a volt Haladás-futballista


2018.03.19. 19:30
haladas.hu

Budai Gábor a 60 éves közepén szerepelt a Haladásban - 76 éves volt.

- Ismét elvesztettünk egy mindíg életvidám Haladás játékosunkat, Budai Gábort /Bozsi/ - tudtuk meg a Haladás öregfiúk csapatának vezetőjétől, Sebestyén Pétertől. - A bal oldali támadó Budai a 60 éves közepén, kilencszer játszott a Haliban. A celldömölki születésű, Tapolcán élő, a Haladásra mindig szívesen gondoló játékostársunkat a tapolcai Novák Dezső Emléktornán meglátogattuk  otthonában, mert éreztük, lehet hogy ez lesz az utólsó találkozásunk. Mindig viccelődve mondta: ő még a "kaszásnak" sem kell, mert több "betegségpróbán"  is túljutott. Az utólsó megpróbáltatást sajnos már nem sikerült kivédenie. Március 8-án elhunyt. Temetése március 26-án, hétfőn lesz Zalahalápon. 14.30-kor mise, 15.00-kor a temetőben urnás temetésen helyezik örök nyugalomra. A Haladás Öregfiúk csapata tiszteletadással búcsúzik kedves spotbarátunktól.

Egy korábbi látogatás Budai Gábornál. Ülnek, balról: Iszak Sándor, Török Péter, Szabó Ferenc. Állnak, balról: Budai Gábor, Gerencsér Ferenc, Sebestyén Péter

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink