Szombathelyi Haladás


Jegy, ereklye, jó hangulat - egy helyen, a kávézóban!


2018.03.22. 23:00
Pum András

Már nem csupán a meccsek alatt, hanem hétfőtől szombatig nyitva tart a Haladás Sportkomplexum kávézója.

A Haladás Sportkomplexum kávézója (bejárat a Rohonci út felől, a jegypénztárak mellett) már két alkalommal is bizonyította, hogy érdemes felkeresni. Csapatunk a kávézóban tartotta szezon előtti bankettjét, majd azt követően a Vasas (3-0) elleni összecsapáson nyitott ki ismét a vendéglátóegység. Aki utóbbin ott volt, tanúsíthatja: remek hangulatban melegítettek a meccs előtt a Hali-drukkerek, amit egy helyi együttes élőzenéje tovább spékelt.

Nos, a kávézó immáron nem csak a meccsek alatt, hanem hétfőtől szombatig, 13-21 óráig nyitva tart. A színvonalas helyen nem szálltak el az árak sem, többek között üdítők, szeszes italok, kávé és rágcsálnivalók garmadája várja a betérőket.

Ráadásul a kávézóban nyitvatartási időben elővételben megvásárolhatóak a Haladás-meccsekre szóló jegyek (a Debrecen-meccsre hétfőtől árulják a belépőket, emellett Hali-mezeket, ereklyéket is lehet venni.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink