Szombathelyi Haladás


SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - Csertői Aurél és Michal Hipp


2018.04.14. 23:00
haladas.hu

Így látta a Paksi FC-Szombathelyi Swietelsky-Haladás (1-2) mérkőzést a két vezetőedző.

Csertői Aurél: - Úgy néz ki, hogy mentálisan hátrányban vagyunk, mivel a sikert nehezebben tudjuk feldolgozni, mint a sikertelenséget. Tehát a kudarctűrő képességünk jobb, mint a sikertűrő. Amit ma fejben, és technikailag műveltünk, az mindent alul múlt. A minőségi futballtól nagyon messze voltunk, az NB I-es szinttől meg még messzebb. Senki, semmit nem tudott hozzátenni a mérkőzéshez. A Haladásnak meg sem kellett feszülnie, ahhoz, hogy nyerni tudjon. A semmiből rúgtak két gólt, mi meg asszisztáltunk hozzá. Az előrejátékunk egyenlő volt a nullával, ez egy katasztrófa volt. El kell gondolkodni mind a játékosoknak, mind nekünk, hogy szerényebbnek kell lennünk, és vissza kell venni azokból a mondatokból, hogy milyen jók vagyunk. A mai meccsen nagyon rosszak voltunk. Ilyenkor sokan azt mondják, hogy elpártolt tőlünk a szerencse. Úgy gondolom, hogy a szerencse csak akkor jön, ha sokat teszünk érte. Egy kéthetes folyamatot látok magunk mögött, amiben a gondolkodásunk pozitív irányból negatívba ment át. Ezzel a gondolkodással és hozzáállással nem hiszem, hogy sok meccset fogunk megnyerni.

Michal Hipp: - Figyelmeztettem játékosaimat, hogy aktívan kell támadnunk, de az első félidőben ez kimerült a szabadrúgások elvégzésében. A 60. perctől uraltuk a mérkőzést és fölényünk egy szép gólban mutatkozott meg. Ugyanakkor bosszantó, hogy másodszor kapunk a gólunk után gyorsan egyet, erre azért figyelnünk kell a folytatásban. Külön kiemelném a cserejátékosainkat, akiknek köszönhetően veszélyesebben futballoztunk, s úgy gondolom megérdemelten nyertünk. Köszönöm szurkolóink támogatását, minden meccsen ők a csapat 12. játékosai.  Ezúttal is így volt - nagy szerepük van a győzelemben.

További hírek

Megtekintés
Soroksáron a Haladás

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. 26. fordulójában vasárnap 16 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Soroksár SC vendége lesz.
0 0 0 2024.03.29. 10:20
Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink