Szombathelyi Haladás


Emlékezés a Nehru Kupa hőseire


2018.04.22. 22:20
haladas.hu

A Haladás 1983-ban nyerte meg Indiában a Nehru Kupát - az egykori főszereplők szombaton emlékeztek meg a 35 éve véghez vitt diadalról.

A korábbi Haladás-labdarúgók (Hegedüs Péter, Horváth Imre, Szarka Zoltán, Vörös Csaba, Király Ferenc, Presszeller Tamás, Kiss György, Nagy József, Fitos József, Görög István, Pásztor Ferenc, Szabó Ferenc, Dobány Lajos, Hauzer Tibor) és edzőjük, Török Péter a Kispityer Halászcsárdában elfogyasztott közös ebéddel kezdték a napot. Majd átvonultak közönségtalálkozóra a városi könyvtárba. A szurkolók nem felejtették el az egykori kedvenceket: tele volt a kisterem – még Budapestről is érkezett régi Haladás-drukker. Hiába lehetett volna órákat beszélgetni, menni kellett tovább, ugyanis a zöld-fehér „delegációt” a Haladás Sportkomplexumban köszöntötték, a gyepen, a Haladás-Balmazújváros meccs előtt.

A közönség vastapsa közepette a HVSE részéről Bokor Zsolt és Somfalvi Csaba, az NB I-es klub részéről pedig Tóth Miklós.

– Megható pillanatokat éltünk át, akadt, aki már 15-20 éve nem látta azt az embert, akinek az oldalán évekig harcolt a pályán – fogalmazott a legendás kapus, Hegedüs Péter. – Sajnos kevés időnk maradt egymásra, mert percre pontosan be volt osztva a napunk. Ezért megbeszéltük, hogy a jövőben megpróbálunk évente találkozni. Jó érzés, hogy nem felejtettek el minket.

További hírek

Megtekintés
Soroksáron a Haladás

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. 26. fordulójában vasárnap 16 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Soroksár SC vendége lesz.
0 0 0 2024.03.29. 10:20
Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink