Szombathelyi Haladás


Már megmutattuk, hogy lehet legyőzni az FTC-t


2018.04.23. 22:02
haladas.hu

Rácz Barnabás úgy gondolja, hogy a Ferencváros elleni idegenbeli bajnokin is összejöhet a bravúr.

- Hajtós, nehéz, kemény összecsapást játszottunk a Balmazújváros ellen, tipikus egy gólos mérkőzés volt, sajnos nem sikerült betalálnunk, így maradt a döntetlen, amely egyik csapatnak sem igazán jó - emelte ki Rácz Barnabás.

Hozzátette, a közönség ismét fantasztikus volt, közel ötezer néző látogatott ki a meccsre, nagyszerű hangulatot varázsoltak a stadionba.

- A lehetőségeink megvoltak, már rögtön a mérkőzés elején, de Grumics fejesét a gólvonalról Uzoma mentette. Talán, ha az a helyzet bemegy, máshogy alakul a mérkőzés, de a sportban nincsen ha…Az ellenfél többnyire kontrákkal próbálkozott, legveszélyesebb támadásukat is akkor vezették, amikor Harsányi Zoltán roppant szerencsétlenül ütközött a kapusunkkal, Gyurján Marcival – mondta a Haladás középpályása.

                   Rácz Barnabás szerint másként alakulhatott volna a mérkőzés, ha Grumics fejese bemegy

- Amúgy sem bírom a sérüléseket, nagyon rossz érzés fogott el, amikor láttam, hogy a csapattársam magatehetetlenül fekszik a gyepen. A szakszerű segítség pillanatok alatt megérkezett, Marci jó kezekbe került, szerencsére egyre jobban érzi magát. A hosszú ápolás miatti kényszerszünet után már nem tudtunk kellően felpörögni, tudat alatt bennünk volt kapusunk súlyos sérülése – teszi hozzá a Haladás játékosa.

Megemlíti, a hátralévő fordulókban egyáltalán nem könnyű a sorsolásuk, hétvégén máris itt a Ferencváros elleni idegenbeli meccs.

– Ősszel hazai pályán már megmutattuk, hogyan lehet a Fradit megverni. Az utolsó két idegenbeli bajnoki meccsünkön nyertünk, remélem, hogy a jó sorozatunk az Üllői úton sem szakad meg – zára a beszélgetést Rácz Barnabás.

 

További hírek

Megtekintés
Összefoglaló a Mosonmagyaróvár elleni bajnokiról

Egy gól, két kiállítás a Szombathelyi Haladás-Credobus Mosonmagyaróvár (0-1) Merkantil Bank Liga-mérkőzésen.
1 0 0 2024.04.24. 14:00
Megtekintés
Licenc: az MLSZ hiánypótlást kér

A Klub a pénzügyi kritériumok igazolásának május 3-ig tehet eleget.
0 0 0 2024.04.23. 20:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink