Szombathelyi Haladás


Rangadót nyert az U19-es csapat


2018.05.02. 19:10
Pum András

Az I. osztályú utánpótlás labdarúgó-bajnokságok legutóbbi fordulójában az Illés Akadémia-Haladás legyőzte és pontszámban beérte a listavezető Budapest Honvédot.

U14
Illés Akadémia-Haladás– MTK 3-0 (1-0). – Illés Akadémia, vezette
: Papp.
Illés Akadémia-Haladás: Simon – Bogdányi (Borbács helyett), Szabó B., Knizs (Horváth Á.), KÁLLAI (Horváth K.), Vigh, Tama, Kovács P., Pataki, Iván, NÉMETH Á. Edző: Németh Richárd. 
Noha az első félidőben vezetéshez jutottak a hazaiak, a védekezésükkel akadtak gondok. A szünetben rendezték soraikat a szombathelyiek, a fordulást követően a jó játék eredményeséggel is párosult. A vasiak akár nagyobb különbséggel is nyerhettek volna.  Gólszerzők: Horváth K., Pataki, Iván.
A bajnokság állása: 1. Puskás Akadémia 66, 2. Videoton 65, 3. Debrecen 55, ... 6. Illés Akadémia-Haladás 43 pont. 
26. forduló, kedd, 17.00: Videoton–Illés Akadémia-Haladás. 

U15
Illés Akadémia-Haladás–MTK 3-1 (1-1). – Illés Akadémia, vezette
: Sebesi.
Illés Akadémia-Haladás: Senkó – Bényei (Kovács Z.), Reseterits, Fekete, Baranyai (Horváth R.), Rosner, Palkó, Doncsecz, Markó (Sipos), Bunevácz, Dezamits. Edző: Sipos Norbert. 
Már a negyedik percben vezetést szereztek a vasiak, ám a korai gól őket zavarta meg. Az MTK átvette az irányítást, és még az első félidőben kiegyenlített. Szünet után aztán ismét a hazaiak domináltak és két újabb gólt szerezve megérdemelten nyertek. Gólszerzők: Sipos, Horváth R., Bunevácz. 
A bajnokság állása: 1. Honvéd 67, 2. Debrecen 55, 3. Diósgyőr 55, ... 8. Illés Akadémia-Haladás 37 pont. 
26. forduló, kedd, 17.00: Videoton–Illés Akadémia-Haladás. 

U16
Az U16-osoknál nem rendeztek fordulót az elmúlt hétvégén. 
25. forduló, szombat, 11.00: Illés Akadémia-Haladás–Puskás Akadémia. 

U17
Budapest Honvéd–Illés Akadémia-Haladás 1-1 (1-0). – Budapest, vezette
: Fekete. 
Illés Akadémia-Haladás: Kiss Á. – BOKOR, Huszti, Nyári, Illés (Nyíri), Tóth-Gábor, Halmai, Oláh, BALOGH F., Molnár T. (Edelényi), Szekér (Horváth M.). Edző: Oross Márton. 
A szombathelyiek hosszú utazást követően, nagy melegben léptek pályára. Ez első félidei teljesítményükön meg is látszott, ráadásul műfüves pályán rendezték a találkozót, így sok technikai is hiba jellemezte a vasiak futballját. A hazaiaknak nem volt helyzetük, ennek ellenére megszerezték a vezetést. Szünet után feljavult a szombathelyiek játéka, fölényük helyzetekben is megmutatkozott és sikerült kiegyenlíteniük. Habár a vendégek a helyzetek számát tekintve nyerhettek volna, a döntetlennel sem lehetnek elégedetlenek. Gólszerző Nyári. 
A bajnokság állása: 1. Puskás Akadémia 56, 2. MTK 40, 3. Győri ETO 36, 4. Illés Akadémia-Haladás 35 pont.
25. forduló, szombat, 11.00: Illés Akadémia-Haladás–Puskás Akadémia. 

U19
lllés Akadémia-Haladás– Budapest Honvéd 3-1 (1-0). – Illés Akadémia, vezette
: Radasics. 
Illés Akadémia-Haladás: Schener – Szár, Kiss T., Szilágyi, Szántó, Kovalovszki, Kiss Be., Kiss Ba., Szalai (Keresztes), Varga K. (Labát), Bolla. Edző: Németh Szabolcs. 
A szombathelyiek átérezték a mérkőzés jelentőségét, amit elterveztek és edzésen gyakoroltak, sikerült megvalósítaniuk. Végig a hazaiak irányították és kézben tartották a mérkőzést, teljesen megérdemelten nyertek. Az Illés Akadémia-Haladás valamennyi játékosa jó teljesítményt nyújtott. Az egy meccsel kevesebbet játszott szombathelyiek pontszámban beérték a listavezető kispestieket. Gólszerzők: Varga K. (2), Szilágyi. 
A bajnokság állása: 1. Budapest Honvéd 48, 2. Illés Akadémia-Haladás 48, 3. Puskás Akadémia 41 pont. 
25. forduló, csütörtök, 16.00: Puskás Akadémia–Illés Akadémia-Haladás.

További hírek

Megtekintés
Soroksáron a Haladás

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. 26. fordulójában vasárnap 16 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Soroksár SC vendége lesz.
0 0 0 2024.03.29. 10:20
Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink