Szombathelyi Haladás


Népszerűek voltak labdarúgóink


2018.05.03. 19:30
Pum András

Bosnjak Predrag, Németh Márió és David Williams látogatott el a Fő tér 38. szám alatti iRedline mobiltelefon-szaküzletbe.

Ezen a héten a Szombathely Fő tér 38. szám alatt található iRedline mobiltelefon szaküzletben vártuk szurkolóinkat. Nem is kellett csalódnunk, fél öttől fél hatig szép számban jöttek drukkerek - kicsik és nagyok - hogy találkozhassank kedvenceikkel. Ezúttal Bosnjak Predrag, Németh Márió és David Williams várta a szurkolókat. Rengeteg autogramkátyát dedikáltak a játékosok és sok-sok közös fotó is készült.

Egy meglepetésvendég is felbukkant a boltban: csapatunk középső védője, Stef Wils családjával nézett be az üzletbe.

A belvárosi boltban egyébként rengeteg mobilkiegészítő található, így például zöld telefontok, vagy éppen zöld avagy fehér asztali telefontartó. A tulaj nagy Haladás-szurkoló, az eladó csinos, bőséges az árukészlet: azaz érdemes felkeresni az üzletet!

További hírek

Megtekintés
Egy félidőnyi jó futball

A női labdarúgó NB I. 15. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Haladás Viktória hazai pályán 3-2-re kikapott a Szegedtől.
0 0 0 2024.04.17. 21:00
Megtekintés
Hétközi meccs a női NB I.-ben

A női labdarúgó NB I. 15. fordulójából elhalasztott mérkőzésén szerdán 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Kész-St. Mihály-Szegedet fogadja.
0 0 0 2024.04.16. 13:50

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink