Szombathelyi Haladás


Szünet után hengereltek a lányok


2018.05.21. 10:20
haladas.hu

A női labdarúgó NB I. 5–6. helyért vívott párharcának első mérkőzésén a Haladás-Viktória FC magabiztosan győzte le az Astrát.

Haladás-Viktória FC– Astra-4IG-HFC 3-0 (0-0). – Szombathely, Király Sportlétesítmény, 80 néző, női NB I-es labdarúgó-mérkőzés az 5–6. helyért, vezette: Görög.
Haladás-Viktória FC: BÍRÓ – Kopcsándi (Kovács V., 91.), Balogh, TÁLOSI, Kiss – Csidei, Fábián (Király, 77.), Tóth – Szakonyi (Harsányi, 89.), SIKLÉR, ÖREG. Edző: Simon Attila.
Astra: Hermann – Rozmis, Krascsenics, Szabó B., Gál, – Sümegi, Kubitsch, Véninger, Szennai – Dikanová, Gelb. Edző: Dombó János.

Az első félidőben elsősorban a szélső védőket igyekeztek megjátszani a hazaiak, ám ez csak hellyel-közzel sikerült, így ekkor csak kisebb lehetőségek alakultak ki az Astra kapuja előtt. A vendégek egyszer kerültek komoly helyzetbe, ám Bíró a helyén volt. 
A szünetben szerkezetet váltottak a hazaiak és ekkor már jöttek a helyzetek, a gólok is is. Az 53. percben Szakonyi jobb oldali beadását Öreg 16 méterről a bal felső sarokba lőtte (1-0). Negyedóra múlva Tálosi jól eltalált szabadrúgását Hermann csak kiütni tudta, az érkező Siklér öt méterről a kapus felett a hálóba emelt (2-0). A vasiak nagy fölényben futballoztak, a 91. percben egy bal oldali beadás után ide-oda pattogott a labda, Király pedig hat méterről a kapuba lőtt (3-0). Gólszerzők: Öreg (53.), Siklér (68.), Király (91.). 
Simon Attila: – Büszke vagyok, hogy a csapat jól állt a mérkőzéshez, menet közben pedig eredményesen váltott taktikai rendszert.

                            Öreg Cintia szerezt a szombathelyiek első találatát Fotó: Szendi Péter/Vas Népe

Az egyik fél két győzelméig tartó párharcának állása: 1-0 a Haladás-Viktória javára. A második meccset vasárnap 13 órakor játsszák Üllőn

További hírek

Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00
Megtekintés
Városi rangadót vív a Haladás II.

Pénteken 19 órai kezdettel a Király SE vendégeként lép pályára a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.03.28. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink