Szombathelyi Haladás


Nem csak meccsélménnyel gazdagodtak


2018.05.22. 13:10
Pum András

A szombati Szombathelyi Swietelsky-Haladás-Újpest FC meccsen az Intersport vásárlási utalványa mellett gazdára talált a bérletesek között kisorsolt fődíj, egy kétszemélyes, két éjszakára szóló bükfürdői wellness-hétvége is.

Az Újpest elleni bajnoki szünetében ezúttal két szurkolónk is értékes nyereménnyel gazdagodott. A jegy,- és bérletvásárlók között a szombathelyi Intersport Áruház 15 ezer forintos vásárlási utalványát sorsoltuk ki. A szerencsés nyertes nem más mint Balogh Lajos.

                                                     Balogh Lajos az Intersport vásárlási utalvánnyal

S a szombati meccsen sorsoltuk ki a tavaszi szezonra bérletet váltók között a négycsillagos bükfürdői Danubius Health Spa Resort Hotel két személyre szóló, három napos, két éjszakás, all-incluisve, hosszú wellness-hétvégéjét - melyet egy hölgyszurkolónk, Csirkovics Eszter nyert meg.

                                         Csirkovics Eszter a bükfürdői luxus napok utalványával

Gratulálunk a nyerteseknek!

További hírek

Megtekintés
Vezetőedzőnk értékelése

Peches vereséget szenvedett Szegeden a Szombathelyi Haladás: a vasiak a sokáig vezettek és a 89. percben is még 1-1 volt az eredmény, ám végül 2-1-re a hazaiak nyertek. A zöld-fehérek vezetőedzője, Aleksandar Jovic szerint jó meccset vívtak a csapatok.
0 0 0 2024.04.16. 11:00
Megtekintés
Öt gólt vágott a Haladás II.

A Vas vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a Szombathelyi Haladás II. 5-2-re legyőzte a Rábapatyot.
0 0 0 2024.04.15. 14:10

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink