Szombathelyi Haladás


Polgár: Sok jó embert és futballistát ismertem meg


2018.06.23. 23:00
Pum András

A Szombathelyi Swietelsky-Haladástól távozó Polgár Kristóf a szurkolókat is méltatta.

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás - immáron csak volt - jobb oldali védője, Polgár Kristóf 2016 nyarán igazolt a Liverpool FC U23-as együtteséből Szombathelyre. A korábban az U19-es U20-as és U21-es válogatottban is szerepelt futballista a Haladásban 42 bajnokin szerepelt, egy gólt szerzett. Mészöly Gézánál, majd az őt váltó Pacsi Bálintnál alapembernek számított, ám Michal Hipp tavaly novemberi érkeztével előbb a csapatból, majd a keretből is kiszorult. Így a vezetőség nem hosszabbította meg június 30-án lejáró kontraktusát. Polgár 42 bajnokin szerepelt zöld-fehérben, egy gólt szerzett.

                                                         Polgár bombagólt lőtt a Mezőkövesdnek

- Először is szeretném megköszönni a klubbnak, a csapattársaknak és a szurkolóknak ezt a két évet - mondta Polgár Kristóf. -  Rengeteg tapasztalatot és élményt szereztem. Elég, ha csak visszagondolok az első NB I-es meccsre a Groupama Arénában vagy az első gólomra Mezőkövesd ellen, melyekért Mészöly Gézának és Pacsi Bálintnak tartozom hálával, hiszen megkaptam tőlük a lehetőséget és a bizalmat. Sok jó embert ès futballistát ismertem meg csapaton belül és kívül is. Megemlíteném Stef Wilset és David Williams-et, akik mindig hasznos tanáccsal láttak el. Illetve a fiatalabb korosztályt akikkel a szabadidőmet is együtt tudtam tölteni, és ez által barátokra tettem szert. Köszönöm a szurkolóknak, hogy első perctől elfogadtak és megmutatták, milyen a fergeteges hangulat. Nagyon sajnálom, hogy ezt a Rohonci úton nem élhettem át. Nehéz volt megélni a tavaszi szezont. Egy focistának mindig szombatonként kell megmutatnia, milyen keményen dolgozott egész héten. Természetesen csalódott vagyok, hogy erre nem kaptam lehetőséget. A nehéz időszak ellenére is jól éreztem magam Szombathelyen és további sok sikert kívánok csapattársaimnak. Egyelőre nem tudom, hol folytatom pályafutásomat.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink