Szombathelyi Haladás


Szlovéniában a Haladás


2018.07.02. 12:00
haladas.hu

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás együttese hétfőtől szlovéniai edzőtáborban készül.

A zöld-fehérek a hétfői közös ebéd után buszra ülnek és a határtól nem messze fekvő Moravska Teplicébe (Alsómarác) utaznak, ahol csütörtökig edzőtáboroznak. Hétfőn délután tréningeztek először, kedden kétszer, szerda délelőtt és csütörtök délelőtt egyszer edzenek, majd ebéd után hazaindulnak. Halmosiék egy edzőmérkőzést is vívnak, szerdán 19 órakor Lendván a szlovén második ligás NK Nafta Lendava otthonában lépnek pályára.

Nem tartott a kerettel a hasfalizom-szakadást szenvedett Kovács Lóránt, a combhajlízó-izom húzódással bajlódó Tóth Máté és a bokájával kínlódó Varga Kevin. Elutazott viszont Miroszlav Grumics, akinek a múlt szerdai edzésen egy csapattársa véletlenül labdával kirúgta három fogát. Talán ez is mutatja, hogy a fiúk nem lötyögnek az edzéseken...

A keret: Király, Gyurján, Rózsa – kapusok. Schimmer, Kolcák, Bolla, Bosnjak, Tamás, Habodva, Németh Milán, Németh Márió, Kovalovszki, Rácz, Grumics, Jancsó, Mészáros, Medgyes, Pinte, Jagodics, Petró, Halmosi, Tóth M., Priskin, Rabusic, Funsho - mezőnyjátékosok.

A csapat a Hotel Ajdában száll meg

További hírek

Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00
Megtekintés
Városi rangadót vív a Haladás II.

Pénteken 19 órai kezdettel a Király SE vendégeként lép pályára a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.03.28. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink