Szombathelyi Haladás


Negyedik a Haladás


2018.07.07. 19:00
Pum András

A Király Kupa bronzmérkőzésén a Paks 2-0-ra legyőzte a Szombathelyi Swietelsky-Haladást.

Bronzmérkőzés

Szombathelyi Swietelsky-Haladás-Paksi FC 0-2 (0-2). – Király Sportlétesítmény, 300 néző, vezette: Kovács G.

Haladás: Király – Habovda, Grumics, Tamás, Bosnjak – Kovalovszki – Mészáros, Németh Márió, Petró, Lyng – Priskin. Edző: Michal Hipp.

Paks: Nagy G. – Kulcsár, Lenzsér, Gévay, Szabó J. – Simon Á., Bertus, Kecskés, Haraszti – Simon A. (Hahn, 51., Bartha. Edző: Csertői Aurél.

A paksiak kezdték jobban a mérkőzést: az ötödik percben bal oldali szögletet követően Lenzsér fejelt a hálóba (0-1). Kiegyenlített játékkal teltek a percek, a tempóra nem lehetett panasz, de a helyzetek elmaradtak. A 24. percben Bertus lövését még Király bravúrral védett, a kipattanót az exszombathelyi Simon András hat méterről helyezte a kapuba (0-2). A gól után a Haladás próbálkozott, de az utolsó passzokat elrontották a vasi játékosok.

Szünet után mezőnyben folyt a játék, különösebb izgalom nélkül. Majd Bosnjak hosszú labdájával Priskin lépett ki, elhúzta a labdát Nagy Gergő mellett, de lövését Gévay blokkolta. A 46. percben növelhette volna előnyét a Paks: egy bal oldali beadást Szabó János a jobb kapufára fejelt. A szombathelyiek nem tudtak mit kezdeni a stabilan védekező paksiakkal, akik végül megérdemelten nyertek. A Haladás negyedik helyen zárta a tornát.

További hírek

Megtekintés
Idegenbeli diadal

A női labdarúgó NB I. ötödik fordulójában a Haladás-Viktória remek játékkal, biztosan nyert a DVTK ellen.
0 0 0 2018.09.22. 21:00
Megtekintés
Diósgyőrben a lányok

A női labdarúgó NB I. 5. fordulójában szombaton 16 órakor a Haladás-Viktória FC a Diósgyőri VTK vendége lesz.
0 0 0 2018.09.21. 22:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink