Szombathelyi Haladás


Remek döntetlen a Slovan Bratislava ellen


2018.07.16. 13:00
haladas.hu

Első nyári felkészülési mérkőzésén a Haladás-Viktória FC döntetlent játszott a Bajnokok Ligájában induló szlovák Slovan Bratislava ellen.

Haladás-Viktória FC-Slovan Bratislava 2-2 (0-0). – Szombathely, 30 néző, női felkészülési labdarúgó-mérkőzés.
Haladás-Viktória: Bíró (Dömsödi, 46.) – Kopcsándi (Kovács V., 46.), Balogh, Tálosi, Kiss Zs. (Sitku, 46.) – Király (Csidei, 46.), Fábián, Harsányi – Öreg, Tóth A., Szakonyi. Edző: Simon Attila.

A vasiaknál Siklér Kinga bokaszalag-húzódás, Fördős Beatrix combizomsérülés miatt hiányzott, az osztrák légiós, Heike Manhart pedig pihenőt kapott. Pályárra lépett viszont a közelmúltban igazolt régiúj kapus, Dömsödi Petra valamint a védő Sitku Boglárka. A PSV Eindhoventől érkező Rácz Zsófia nyaralása miatt viszont pénteken kapcsolódik a felkészülésre. 
A szlovák első osztály legutóbbi második helyén záró, és a Bajnokok Ligájában induló Slovan Bratislava az első húsz percben uralta a játékot, nagy fölényben futballozott. Húsz perc elteltével kiegyeníltődött a játék. 
Szünet után egy jobb oldali akció után vezetést szereztek a vendégek, majd öt pec múlva Öreg cselezte be magát balról, és 20 méterről, jobbal, óriási gólt lőtt a bal felső sarokba (1-1). Hat perc múlva Öreg passzolt középre, Szakonyi jobbról a jobb sarokba lőtt (2-1). A 70. percben egy beadásnak szánt lövéssel egyenlítettek a szlovákok. A hátralévő időben kiegyenlített, küzdelmes játék folyt a pályán, nagyobb helyzetek nélkül. 
A vasiak jól helytálltak a felkészülést már több mint három hete elkezdő szlovák csapat ellen.

                                                Öreg Cintia szép gólt lőtt a szlovákoknak

Simon Attila: – Nagyon örülök csapatom, azon belül is a fiatalok helytállásának egy kimondotan jóképességű együttessel játszottunk. A találkozó megfelelt egy bajnoki mérkőzésnek, hasznos találkozót játszottunk.

A szombathelyiek legközelebbi felkészülési mérkőzésükön szombaton 14 órakor az osztrák Sturm Grazot fogadják a Király Sportlétesítményben.

További hírek

Megtekintés
Képernyőn a Vasas elleni bajnokink

Vasárnap helyett hétfőn este nyolc órakor lépünk pályára az Illovszky Stadionban.
0 0 0 2024.04.25. 13:00
Megtekintés
Összefoglaló a Mosonmagyaróvár elleni bajnokiról

Egy gól, két kiállítás a Szombathelyi Haladás-Credobus Mosonmagyaróvár (0-1) Merkantil Bank Liga-mérkőzésen.
1 0 0 2024.04.24. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink