Szombathelyi Haladás


Haladás-Viktória - FTC női bajnoki a stadionban


2018.08.17. 21:20
haladas.hu

A női labdarúgó NB I. nyitófordulójában szombaton 15.30-kor a Haladás-Viktória FC a Ferencvárosi TC-t fogadja a Haladás Sportkomplexumban

Kőkemény ellenfél ellen kezdi a 2018/19-es bajnokságot a Haladás-Viktória. A legutóbbi kiírásban ötödik helyen végzett vasiak a tavalyi ezüstérmes FTC-t fogadják – rendhagyó módon a Haladás-stadionban. A magunk mögött hagyott bajnokságban a Viktória hazai pályán értékes 1-1-es döntetlent játszott a fővárosiakkal.

- A Haladás-stadion, a millió biztosan feldobja majd a játékosokat, arra viszont figyelnem kell, ne pörögjenek túl – mondta Simon Attila, a Haladás-Viktória FC vezetőedzője. – Nem lenne jó, ha emiatt siettetnénk, felgyorsítanánk a játékunkat. A bajnokságból az MTK és az FTC kiemelkedik, így a Fradi ellen nem várhatjuk el egyértelműen a győzelmet. Adott esetben a döntetlen is jó eredmény lehet. Az elmúlt bajnokságban szoros, ki-ki meccseket vívtunk ellenfelünkkel, ezúttal is ebben bízok. Szeretnénk megőrizni a Haladás-stadion hazai veretlenségét. Siklér Kinga sérült, Tóth Alexandra családi okok miatt nem szerepelhet.
Összeállítás: Bíró – Kopcsándi, Tálosi, Balogh, Kiss Zs. – Fábián, Rácz, Harsányi – Manhart – Öreg, Szakonyi.

A mérkőzésen csak a stadion egy részét nyitják meg. A hazai szurkolók a VIP-szektorban, a vendégek a családi szektorban foglalhatnak helyet. A stadionba a 13-as kapun keresztül lehet bejutni. A jegyek egységesen 500 forintba kerülnek.

A Haladás-bérlettel rendelkezők ingyen tekinthetik meg a mérkőzést!

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink