Szombathelyi Haladás


U19-es siker a stadionban


2018.09.20. 22:10
haladas.hu

Az I. osztályú utánpótlás-bajnokságban az Illés Akadémia-Haladás U15-ös és U19-es csapata is nyert

U14

Illés Akadémia-Haladás–Honvéd-Magyar Futball Akadémia 0-1 (0-0). – Illés Akadémia, vezette: Talabér.

Illés Akadémia-Haladás: Olasz – Nagy R., Szvoboda, MOZSÁR, Frák, Vékony (Ligeti), Kovács B., SOMFALVI (Balogh), Bonyhárd, Mohos (Papp Cs., Varga O.), Udvardi (Magyar). Edző: Noé Dávid.

Az első félidőben keveset birtokolták a labdát a vasiak. Szünet után már többet vándorolt vasi lábakon a labda, a szombathelyiek több veszélyes kontrát is vezettek. Tíz perccel a lefújás előtt egy szerencsétlen öngóllal megnyerte a meccset a Honvéd.

A bajnokság állása: 1. Békéscsaba 10 pont, 2. MTK 9, 3. Honvéd-Magyar Futball Akadémia 9, ... 12. Illés-Haladás 3.

5. forduló, szombat, 10.00: Nyíregyháza–Illés-Haladás

U15

Illés Akadémia-Haladás–Honvéd-Magyar Futball Akadémia 1-0 (0-0). – Illés Akadémia, vezette: Gyöngyössy.

Illés Akadémia-Haladás: Tóth B. – Bogdányi, Miszori, Kállai, Borbács, Vigh, Tama (Horváth Á.), Kovács P. (Bolla), Horváth K., Németh Á., Pataki (Knizs). Edző: Sipos Norbert.

Az első félidőben remekül futballozó Illés Akadémia egy gyönyörű támadás után felépített góllal vezetést szerzett. Szünet után viszont fizikai hátrányuk miatt elfáradtak a vasiak, a második játékrészt így a vendégeké volt. A hazaiak azonban csapategységüknek köszönhetően megszerezték a győzelmet. Gólszerző: Borbács.

A bajnokság állása: 1. Puskás Akadémia 10 pont, 2. MTK 9, 3. Videoton 9, 4. Illés-Haladás 7.

5. forduló, szombat, 10.00: Nyíregyháza–Illés-Haladás.

U16

MTK–Illés Akadémia-Haladás 1-1 (1-1). – Agárd, vezette: Gazdag.

Illés Akadémia-Haladás: SENKÓ – Fekete, Tóth Á. (Baranyai), DONCSECZ (Heiter), HORVÁTH R., Markó (Reseterits), ROSNER, BUNEVÁCZ, Bényei, Szabó B., DEZAMITS. Edző: Németh Richárd.

Az első félidőben a szombathelyiek a taktikai utasításokat betartva futballoztak, három-négy komoly lehetőségük is akadt. Aztán az MTK megszerezte a vezetést, de a vendégek hamar egalizáltak. Szünet után a vasiak kicsit elfáradtak az általuk diktált nagy tempótól, a végén mindkét csapat megnyerhette volna a találkozót. Reális eredmény született. Gólszerző: Bunevácz.

A bajnokság állása: 1. Puskás Akadémia 12 pont, 22. Honvéd-Magyar Futball Akadémia 10, 3. MTK 10, 4. Illés-Haladás 7.

5. forduló, szombat, 15.00: Honvéd-Magyar Futball Akadémia–Illés Haladás.

U17

MTK–Illés Akadémia-Haladás 5-1 (1-1). – Agárd, vezette: Kozári.

Illés Akadémia-Haladás: Schüld – Auer, WOTH, SZALAY, Jakab (Séfer), VAJDA, Kállai, Szecsődi (Debreceni), Schuszter, Csomós (Herczeg), TÓTH M. Edző: Oross Márton.

Egy jó csapat ellen az első félidőben abszolút egyenrangú ellenfelek voltak a vasiak. Sőt, helyenként jobban is futballoztak ellenfelüknél. Szünet után ziccert hibáztak a vasiak. Ami itt kimaradt, ott bement: az MTK belőtte helyzetét. A játék képe alapján a gólkülönbség túlzott, de a szombathelyiek – immáron nem először – sokat hibáztak hátul és a helyzetkihasználásukon is van mit javítaniuk. Gólszerző: Szalay.

A bajnokság állása: 1. MTK 9 pont, 2. Puskás Akadémia 9, 3. Győri ETO 6, ... 7. Illés-Haladás 3.

5. forduló, szombat, 17.00: Honvéd-Magyar Futball Akadémia–Illés-Haladás.

U19

Illés Akadémia-Haladás–Budapest Honvéd-Magyar Futball Akadémia 3-0 (1-0). – Haladás Sportkomplexum, vezette: Horváth P.

Illés Akadémia-Haladás: Kiss Á. – Horváth M., NYÁRI Szilágyi, Edelényi (Keresztes, Bokor), TÓTH-GÁBOR, Molnár T., Kiss B., Balogh, BOLLA, Szekér (Oláh). Edző: Németh Szabolcs.

Küzdelmes mérkőzésen a nagy akarással játzó Illés Akadémia jó százalékban dolgozta ki helyzeteit, megérdemelten nyert. Mezőnyben viszont a Honvéd jobban futballozott. A hazaiaknak nagy élményt jelentett a stadionban futballozni, a meccsre közel 300 szurkoló látogatott ki. A vasiak ezúton is köszönik szurkolóik buzdítását. Gólszerzők: Nyári, Bolla, Edelényi.

A bajnokság állása: 1. MTK 9 pont, 2. Illés-Haladás 9, 3. Debrecen 9.

További hírek

Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00
Megtekintés
Városi rangadót vív a Haladás II.

Pénteken 19 órai kezdettel a Király SE vendégeként lép pályára a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.03.28. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink