Szombathelyi Haladás


Diósgyőrben a lányok


2018.09.21. 22:00
haladas.hu

A női labdarúgó NB I. 5. fordulójában szombaton 16 órakor a Haladás-Viktória FC a Diósgyőri VTK vendége lesz.

A tavalyi bronzérmes diósgyőriek odahaza két győzelmet – Szeged (8-0), Győri ETO (7-2) – arattak, idegenben az FTC-től 3-1-re kikaptak, legutóbb pedig az Astra ellen 1-1-et játszottak. A szombathelyiek az elmúlt fordulóban megszerezték első, bravúros győzelmüket, a bajnoki címvédő MTK-t verték 1-0-ra.

– Miskolcon korábban nem sok babér termett számunkra, szeretnénk ezen a rossz szérián most javítani – mondta Simon Attila, a Haladás-Viktória vezetőedzője. – Erre most jó esélyünk nyílhat, a hazaiak nincsenek életük formájában, ráadásul csatárukat, Olivera Markovicot kiállították, nem játszhat ellenünk. Motiváltan és egy nagy siker után lépünk pályára, amennyiben több jó egyéni teljesítmény is lesz a csapatban, ponttal térünk haza. Fördős Beatrix az U17-es válogatottal Montenegróban játszik.

Összeállítás: Bíró – Kopcsándi, Balogh, Tálosi, Kiss Zs. – Fábián – Szakonyi, Tóth, Rácz, Öreg – Manhart.

                                                           Kopcsándi Vivien lesz a vasiak jobb oldali védője

A  HaladásViktória fiatal futballistája, Kovács Virág a héten debütált az U19-es válogatottban. A Szlovénia elleni első felkészülési meccsen (0-3) csereként a 65. percben állt be, a második, 4-0-ra elveszített találkozón kezdőként végig a pályán volt

További hírek

Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00
Megtekintés
Városi rangadót vív a Haladás II.

Pénteken 19 órai kezdettel a Király SE vendégeként lép pályára a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.03.28. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink