Szombathelyi Haladás


Footgolfoztak a fiúk


2018.10.11. 19:30
haladas.hu

Csapatépítő programon vett részt Zsirán a Szombathelyi Haladás. Halmosiék footgolfozással kapcsolódtak ki.

Csapatunk vezetőedzője, Horváth Ferenc úgy döntött: jót tehet a játékosoknak egy kis lazítás, kikapcsolódás. Így a zöld-fehérek csütörtök délelőtt a zsirai footgolf-pályát látogatták meg. A footgolf lényege: a füves pályán a futballabdát a lehető legkevesebb számú rúgással eljuttatni a pálya végén található lyukba. A jó hangulatú program után hazafelé Bükfürdőn,a Fürdő Étteremben ebédeltek a szombathelyiek.

– Néhány csapattársam korábban már kipróbálta ezt a sportágat, nekem viszont még új volt – mondta Jagodics Márk, a Haladás középpályása. – Bevallom, nagyon megtetszett, azt nem mondom, hogy most elsőre olyan szuperul ment, de mivel nagyon élveztem, elhatároztam, máskor is eljövök ide. Ennél is fontosabb, hogy együtt volt a csapat, az ilyen apró, de mégis nagyon hasznos dolgok - mint a mai program is - segíthetnek abban, hogy a bajnokságban elinduljunk felfelé a táblázaton.

További hírek

Megtekintés
Öt gólt vágott a Haladás II.

A Vas vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a Szombathelyi Haladás II. 5-2-re legyőzte a Rábapatyot.
0 0 0 2024.04.15. 14:10
Megtekintés
Vezetés után vereség a hajrában

A labdarúgó NB II. 28. fordulójában a Szombathelyi Haladás 2-1-re kikapott Szegeden.
0 0 0 2024.04.14. 22:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink