Szombathelyi Haladás


Köszönet a szurkolásért!


2018.10.21. 18:50
Pum András

A Szombathelyi Haladás futballistái ezúton köszönik szurkolóik kitartó buzdítását.

Mint arról korábban meccsbeharangozónkban írtuk: csapatunk vezetőedzője a MOL Vidi elleni meccs hetében találkozott három vezérszurkolóval. Horváth Ferenc ugyanis korábban már jelezte honlapunknak is: szívesen találkozik és beszélget a drukkerekkel.

A találka létrejött (mindkét fél megígérte, hogy a maximumot nyújtja szombaton), sőt, közvetlenül a szombati Haladás-MOL Vidi FC elleni összecsapást megelőzően ismét három vezérszurkoló - a Green White Army, a Haladás Szurkolói Kör és a Green Keyers Gents képviseletében - a csapat öltözőjében is látogatást tett. Előzőleg ugyanis Horváth Ferenc invitálta meg a drukkereket a látogatásra. A drukkerek a meccs előtti percekben támogatásukról biztosították a játékosokat, akik szintén megígérték, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek.

Nos, mindkét fél betatotta szavát: a zöld-fehérek ugyanis nem kis meglepetésre könnyen legyőzhették volna a bajnoki címvédő fehérváriakat. Elég ha Priskin Tamás és Funsho Bamgboye kimaradt ziccerére és Gaál Bálint kapufájára gondolunk. Pláne, hogy "Priska" és "Funshi" helyzete még gólnélküli állásnál maradt ki.

Eközben a lelátón...Gyakorlatilag pillanatnyi szünet nélkül drukkoltak a szurkolók, tényleg elképesztő volt, hogy egy tábor (ráadásul a sereghajtó) így végigtomboljon egy meccset. Még 0-2-nél után és a 94.percben sem lettek halkabbak  drukkerek. A szurkolást egyébként Horváth Ferenc, sőt, Marko Nikolics is kiemelte a meccs utáni sajtótájékoztatón.

Nem véletlen, hogy a lefújás után a sajtóteremben Bosnjak Predrag (és Tóth Miklós ügyvezető igazgató) kérte: mindenképpen tolmácsoljuk köszönetüket a szurkolásért. "Pedro" - társai nevében is - elmondta: óriási segítség volt a játékosok számára a szurkolás, nagyon sokat jelentette a támogatásuk, jó volt hallani a tábort - s mégegyszer: köszönik!

 

 

További hírek

Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00
Megtekintés
Városi rangadót vív a Haladás II.

Pénteken 19 órai kezdettel a Király SE vendégeként lép pályára a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.03.28. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink