Szombathelyi Haladás


SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - Így látta a meccset Nebojsa Vignjevic és Horváth Ferenc


2018.11.04. 10:05
haladas.hu

Az Újpest FC-Szombathelyi Haladás mérkőzést értékelte a két vezetőedző.

Nebojsa Vignjevic: - Ez a mai mérkőzés pont olyan volt, amire számítottunk. Horváth Ferenc csapatai ellen mindig nehéz, mert rendkívül szervezettek és fegyelmezettek. Büszke vagyok a fiúkra, hogy az elsőtől az utolsó percig kontrollálták az összecsapást és türelmesek voltak. Megérdemeltük ezt a sikert, a jobb csapat nyert a találkozón, gratulálok a játékosaimnak a mutatott teljesítményükért, ma mindenki hozzátette a saját részét az egészhez.

Horváth Ferenc: - Nagyon nehéz úgy minőségi játékot nyújtani, hogy hetek óta az utolsó helyen állunk és egyáltalán nincs sikerélményünk. Amikor megszerezzük a labdát, megijedünk és visszaadjuk nekik, aztán újra küzdünk érte. Az első gólig bejött, amit elterveztünk, megvolt az esélyünk a gólszerzésre, miközben az Újpestet nem engedtük a kapunk elé, csak beadások és néhány átlövés után próbált veszélyeztetni.  Sajnos az előző fordulókhoz hasonlóan megint egy szabadrúgás után kaptunk gólt, a második gólról pedig nem is érdemes beszélni, mindenki látta, mi történt. Kellene egy gól vagy győzelem, ami átbillentheti a csapatot. Mondhatni, hogy az utóbbi hetekben a szerencse sem állt mellénk, de azért is tenni kell, hogy ez a jövőben változzon. A hitet a játékosoknak kell visszaszerezniük, mert mi hiába mondogatjuk,, hogy képesek berúgni a heyzeteket, ha ők nem hisznek benne. Kapaszkodhatunk abba, hogy sok mérkőzés van hátra, de előbb-utóbb elfogynak a javítási lehetőségek. Hab a tortán, hogy jövő héten a Fradival játszunk, szóval dolce vita.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink