Szombathelyi Haladás


Kilenc gólt lőttek a lányok


2018.11.25. 17:00
Szerző nincs kép

A női labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében a Haladás-Viktória FC kilenc gólt lőtt NB II-es ellenfelének.

Monori SE–Haladás-Viktória FC 0-9 (0-3). – Monor, műfüves pálya, 80 néző, női labdarúgó Magyar Kupa-mérkőzés, 4. forduló, vezette: Gáspár.
Haladás-Viktória FC: Dömsödi – Kopcsándi, Fördős, BALOGH, Sitku – Tóth A. (HARSÁNYI, 46.) – Szakonyi, RÁCZ, Manhart (Fábián, 46.), ÖREG – Siklér. Edző: Simon Attila.

Az NB II. Nyugati-csoportjának harmadik helyén álló monoriak ellen végig a szombathelyiek irányították a játékot. Heike Manhart vezető góljára 13 percet kellett várni, majd két perc múlva Öreg Cintia növelte az előnyt. A folytatásban több nagy helyzetet kidolgoztak a szombathelyiek, de újabb találatot csak a félidő lefújása előtt, Tóth Alexandra révén szereztek. Szünet után folytatódott a gólgyártás, Siklér Kinga hamar betalált (0-4), de a vasiak nem álltak le, végig fegyelmezetten és koncentráltan futballozva 9-0-ra kiütötték ellenfelüket. Gólszerzők: Öreg 2 (15., 84.), Siklér 2 (49., 79.), Rácz 2 (63., 87.), Manhart (13.), Tóth A. (45.), Harsányi (64.). 
 

Simon Attila: – A továbbjutás mellett az eredmény is fontos volt. Emellett bónuszként még a játék minőségével is elégedett lehettem. A találkozó jól szolgálta a vasárnapi, Diósgyőr elleni bajnoki mérkőzésre való felkészülést is. Ami a sorsolást illeti, a Győri ETO ellen idehaza és idegenben is reális sanszunk lenne a döntőbe kerülésre, a Fradi ellen viszont sehol sem mi lennénk az esélyesek. A legrosszabb forgatókönyv egy diósgyőri túra lenne.

További eredmények: Szent Mihály–Diósgyőri VTK 1-4, Győri ETO–MTK Hungária 1-0, MOL Vidi–FTC 0-6.
A legjobb négy közé tehát a Haladás-Viktória, a Diósgyőri VTK, a Győri ETO és az FTC jutott.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink