Szombathelyi Haladás


Futballabdákat ajándékozott az Illés Akadémia


2018.12.23. 20:40
haladas.hu

Az Illés Akadémia korosztályos válogatott játékosai karácsonyra labdákat ajándékoztak a keszthelyi Zöld Mező utcai általános iskolának. Míg Illés Béla három akadémista futballista társaságában szintén labdákat vitt a Gencsapáti Gyermekotthonba.

Az Illés Akadémia korosztályos válogatott játékosai, Tóth Miklós vezetésével karácsony előtt ellátogatottak a keszthelyi Zöld Mező utcai általános iskolába és labdákat ajándékoztak a tanulóknak. Tóth Miklós, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatója ráadásként egy tavaszi Haladás-meccsre meghívta a tanulókat.

- Iskolánknak a Zöld Mező utcai EGYMI-nek, a karácsonyi ünnepe kiegészült az Illés Akadémia ajándékával is, melyet személyesen hoztak el az akadémia korosztályos válogatott labdarúgói - mondta Kendeh Gusztáv, az iskola testnevelője. - A labdák, melyeket ajándékba kaptunk, nagyon nagy segítséget és az átadók személye is nagy motivációt jelentenek az iskola focicsapatainak a tavaszi versenyekre való felkészülésben. A fogyatékosok országos diák-, verseny- és szabadidősport szövetsége (FODISZ) által szervezett diákolimpiai versenyekre készülhetünk a labdákkal, feltöltekezve azzal az élménnyel, hogy az akadémista fiúkkal egy kicsit használatba is vehették a srácok a labdákat! Nagy küldetésben vettek részt az akadémista játékosok, hiszen ezzel az ajándékátadási ceremóniával ők példaképpé és mintává is válta egyúttal! Tanulóink, általános iskolások és szakiskolások egyaránt megtiszteltetésnek vették, hogy egy fényképen szerepeltek a játékosokkal. Külön köszönet a Haladás egyik tavaszi hazai meccsére szóló meghívásért Tóth Miklósnak, mellyel mindenképpen élni is kívánunk! Bármilyen hátránnyal élők számára  a sport lehetősége rendkívüli és aki ebben segítséget tud nyújtani, az is rendkívüli tettet hajt végre. Köszönjük! Mert a fogyatékosok sportja, miképpen sportszervezetünk a FODISZ jelmondata is remekül kifejezi: TÖBB, MINT SPORT!

Illés Béla, az Illés Akadémia alapítója, igazgatója pedig - három fiatal játékos társaságában - a Gencsapáti Gyermekotthonba vitt labdákat karácsony előtt.

 

 

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink