Szombathelyi Haladás


Így golfoztak Halmosiék


2016.09.01. 13:00
Pum András

Szerdán csapatépítő programként Balatongyörökön járt a Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgócsapata és szakmai stábja.

Szerda délelőtt a festői környezetben fekvő, balatongyöröki Golfclub Imperial Balaton pályáján csapatépítő tréningen vett részt a Szombathelyi Swietelsky-Haladás csapata. Nem volt ismeretlen a golf a futballistáknak, hiszen a téli, törökországi edzőtáborban már belekóstoltak a sportágba. A golfozást követően pedig közösen megebédelt a csapat a golfclub hangulatos éttermében. 

                                                                                                    Bemelegítés

- Szinte tökéletes napunk volt, szerintem mindenki nagyon jól érezte magát - mondta Németh Márió. - Szeretjük az ilyen csapatösszetartásokat. A golfról. Amikor a kispályán játszottunk, megpróbáltam ügyeskedni, ott egy célom volt, hogy kevesebb ütésből érjek a célba mint Cucu - és ez sikerült, szóval sikerrel zártam azt a játékot! Sajnos, amikor mentünk át nagypályara, ott már majdnem teljesen elvesztem. Rájöttem, hogy a golf nem az én sportom, de vannak a csapatból, akik nagyon ügyesek. Például David Williams es Stef Wils, ők nagyon jol játszottak. Az ebéd is kiváló volt - nagyon tartalmas napot töltöttünk Balatongyörökön. 

- Nagyon jó hangulatban telt a nap, ahogy mondani szokták, lakva ismeri meg egymást az ember - jelezte Mészöly Géza, a Hali vezetőedzője. - Gyönyörű környezetben, a Balaton mellett, jó levegőn mozogtunk. Hasznos órákat töltöttünk el, nem csak golfoztunk, hanem más, csapatépítő tréningeket is tartottunk - coachingoltunk, különböző feladatokat kellett közösen megoldanunk. Nem csak a magyarok, a légiósok is remekül érezték magukat, Williams bebizonyította, nem csak a labdával bánik jól - golfozni is nagyon tud.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink