Szombathelyi Haladás


Hivatalosan is bemutatkoztunk!


2016.07.06. 17:00
Pum András

Egyetlen internetes oldalon, a haladas.hu-n megtalálható a Szombathelyi Swietelelsky-Haladás NB I-es labdarúgócsapatának, a Haladás VSE szakosztályainak, valamint a Haladás Sportkomplexum hivatalos oldala.

A Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft, valamint Szombathely Megyei Jogú Város által rendezett sajtóbeszélgetésen mutatták be az új, integrált honlapot. A haladas.hu-t beírva a böngészőbe nem csak a Szombathelyi Swietelsky-Haladás hivatalos, immáron megújult weboldalát, hanem a Haladás VSE és a Haladás Sportkomlexum hivatalos oldalát is megtalálják az olvasók. 

–  A  2019-ben centenáriumához, vagyis 100 éves fennállásához érkező Haladás VSE, valamint a 2017 nyarára elkészülő multifunkcionális sportcsarnok és az UEFA IV-es stadion építése is a fejlődést mutatja – tudtuk meg dr. Puskás Tivadartól, Szombathely Megyei Jogú Város polgármesterétől. – Ehhez kapcsolódik a reggel óta már üzemelő, vadonatúj weboldal, ami a labdarúgócsapatot, a HVSE-szakosztályait és a sportkomplexumot is magában foglalja. aegy helyen rengetegeg információt találnak az olvasók,  a szurkolók. Manapság rendkívül gyors az információáramlás és noha jómagam elsősorban az emberekkel beszélgetve jutok új hírekhez, az internet nagyon fontos – természetesen számomra is. Egy kattintást követően megtudhatjuk, hogy a HVSE valamelyik szakosztályának csapata hol játszik a jövő héten, vagy hogy a Haladás futballistái melyik stadionban szerepelnek legközelebb. Ami a stadiont illeti, sokan nap mint nap elmennek a Rohonci út felé, megnézik, hogy áll az építkezés. Örömmel jelentem, a beruházés jól halad, az építkezés pedig egy folyamatosan készülő film is megörökíti. 

                Tóth Miklós (jobbról), dr. Puskás Tivadar, dr. Szondy Szilvia és Horváth Norbert a sajtóbeszélgetésen

– Régi szurkolói igény volt a hivatalos honlap megújítására, több hónapos munka után mutathatjuk be ma a megújult weboldalt – ezt már Tóth Miklós, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás ügyvezető igazgatója mondta. – Letisztult, modernebb lett a forma, színesebb lett a tartalom, remélem szurkolóink is örömmel keresik fel nap mint nap a Haladás új, hivatalos honlapját. 

– Fontos bemutatni valamennyi szakosztály életét, mindennapjait, márpedig itt, a megújult HVSE-oldalon erre kiváló lehetőség nyílik – szögezte le Horváth Norbert, a Haladás VSE elnöke. – De webshop is található az oldalon, és a negyedévente megjelenő kiadvány – akár külföldön is – letölthető. 

– Mivel mindenkit nagyon foglalkoztat, hogyan áll a Haladás NB I-es labdarúgócsapatának  felkészülése, a sportkomplexum építése, de a HVSE különböző szakosztályainak működése is, ezért gondolkodtunk közös honlap működtetésben. – tudtuk meg dr. Szondy Szilviától, a Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójától. – A kft eddig is közzétett és ezután is közzétesz valamennyi, a sportkomplexum építésével kapcsolatos információt. 

– Örülünk, az új honlapnak, bízom abban, a szurkolók hamar megszeretik az új oldalt – fogalmazott Keringer Zsolt, a Haladás Szurkolói Kör elnöke. 

 

További hírek

Megtekintés
Képernyőn a Vasas elleni bajnokink

Vasárnap helyett hétfőn este nyolc órakor lépünk pályára az Illovszky Stadionban.
0 0 0 2024.04.25. 13:00
Megtekintés
Összefoglaló a Mosonmagyaróvár elleni bajnokiról

Egy gól, két kiállítás a Szombathelyi Haladás-Credobus Mosonmagyaróvár (0-1) Merkantil Bank Liga-mérkőzésen.
1 0 0 2024.04.24. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink