Szombathelyi Haladás


Fontos szurkolói infók az FTC-Haladás bajnokival kapcsolatban


2016.07.11. 17:00
haladas.hu

Szerdától elővételben Szombathelyen megvásárolhatóak a jegyek a szombaton 20.30-kor kezdődő zöld-fehér rangadóra.

Az alábbiakban a BRFK IX. ker. Rendőrkapitányság közleményét közöljük - változtatás nélkül.

Tisztelt Szurkolók!

Az OTP Bank Liga első NBI-es labdarúgó fordulójában 2016. július 16-án 20.30 órai kezdettel kerül megrendezésre az FTC – Swietelsky Haladás FC labdarúgó mérkőzés a Groupama Arénában (Bp. IX. ker. Üllői út 129.)

A mérkőzés normál biztonsági kockázatú, azonban a szervező Ferencvárosi Torna Club és a rendőrség a szurkolók biztonsága, rendzavarás megakadályozása és a helyszín mielőbbi megközelíthetősége érdekében a labdarúgó mérkőzésre érkező vendégszurkolók részére az előző évek hagyománya alapján gyülekezési helyet hirdet meg, ahonnan a szurkolók rendőri kísérés mellett lesznek átkísérve a Groupama Aréna vendégszektorához.

A mérkőzésre érkező Szombathelyi-Swietelsky Haladás szurkolók a mérkőzés napján a Budapest XI. kerület Petőfi Híd budai hídfőjénél gyülekezzenek 17.30-18.30 óra között. Innen a vendégszurkolók 18.30 órai indulással rendőri biztosítás mellett lesznek elkísérve a Groupama Aréna  IV-es számú vendégkapujáig.  

Az érvényes belépőjeggyel nem rendelkező szurkolók nem kerülnek bebocsájtásra a stadionba!!!

Minden szurkoló hozzon magával arcképes hatósági igazolványt, mivel a belépésnél a biztonsági szolgálat a jegy használójának jogosultságát igazolvány alapján ellenőrzi!!!

A meghatározott gyülekezési pontokra személygépkocsival, kisbusszal érkező vendégszurkolók gépjárművezetői indulást megelőzően ellenőrizzék a jármű műszaki állapotát, mivel a lerobbanó, nem megfelelő műszaki állapotú gépjárművek nagy mértékben akadályozzák a kísérés időben való végrehajtását, szurkolók stadionhoz történő eljutását!   

Szeretnénk a tisztelt szurkolók figyelmét felhívni, hogy a jegy hamisítása, illetve a hamísított jegy felhasználása bűncselekménynek minősül.  A stadionba a szurkolók jegy és ruházat ellenőrzést követően tudnak csak belépni. Hamis jegy észlelése esetén annak tulajdonosa ellen minden esetben büntetőeljárás indul.

Ismételten felhívjuk a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök birtoklása szabálysértést valósít meg, így akinél ilyen terméket találunk, azokkal szemben szabálysértési eljárás indul.  Az is szabálysértést követ el, aki arcát a sportrendezvény helyszínén, oly módon takarja el, hogy felismerhetetlenné váljon.

Köszönjük megértésüket és jó szurkolást kívánunk.

BRFK IX. ker. Rendőrkapitányság 

 

          

Fontos tudni, hogy a mérkőzésre Szombathelyen elővételben is lehet jegyeket venni - klubkártya vagy arcképes igazolvány felmutatásával.

A Haladás Ajándékboltban szerdától-péntekig 10 és 16 óra között, szombaton 9.30-tól 11.30-ig van mód 2000 forintos egységáron belépőt vásárolni.

A meccsjegy.mlsz.hu oldalon hétfőtől lehet vendégjegyet vásárolni - itt azonban kizárólag klubkártyával.

További hírek

Megtekintés
Volt szombathelyi futballisták a válogatottak élén

A Haladás Viktória korábbi labdarúgója, Rácz Zsófia lett a magyar női U19-es válogatott szövetségi kapitánya. A felnőtteké pedig az egykoron szintén Szombathelyen szereplő Szarvas Alexandra.
0 1 0 2024.03.27. 13:00
Megtekintés
Háromgólos siker

A Vas vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában a Szombathelyi Haladás II. 3-0-ra verte a Vasvárt.
0 0 0 2024.03.25. 15:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink