Szombathelyi Swietelsky-Haladás


Királyi látogatás az szombathelyi általános iskolákban


2017.04.04. 07:00
Pum András

Nem kevesebb mint 14 szombathelyi általános iskolát keresett fel hétfőn Király Gábor, hogy a sportot népszerűsítse.

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás 108-szoros válogatottsági rekorder kapusa hétfőn 14 helyi általános iskolába látogatott el és minden sulinak egy K1ralysport-os futballlabdát ajándékozott. Akadt olyan iskola, ahol a tanárnő reggel ötkor azért kelt fel, hogy tortát süssön a születésnapját múl szombaton ünneplő kapusnak.

Horváth Nórától, a K1ralysport kommunikációs vezetőjétől megtudtuk, rengeteg megkeresés, meghívás érkezett és érkezik Király Gábornak, s ezzel az iskolai körúttal sok gyerekhez sikerült eljutniuk.

A sajtónyilvános esemény a Bolyai János Általános Iskolában volt, nem véletlenül, ugyanis Király anno ennek a sulinak a padját koptatta. 

Király Gábor valamennyi iskolában tornaórára látogatott el, de a diákok egyikben sem tudtak az érkezéséről, így annál nagyobb volt a meglepetés, amikor betoppant. A Bolyaiban is hatalmas tapssal köszöntötték a kapust. Majd Papp Tibor igazgató üdvözölte a kapust, aki néhány mondatban elmondta, mi is jövetele célja. 

- A Király Sporttal Szombathelyen ma csinálunk egy programot, mind a 16 általános iskolába ellátogatunk és mindegyikbe viszünk egy futballabdát, amivel persze nem csak focizni lehet.lehet kosarazni, dobálni, játszani - bármit.Lényeg, hogy sportoljatok - mondta Király Gábor mielőtt ünnepélyesen átadta a labdát Papp Tibornak.

                                                          Király Gábor a Bolyaiban. Fotók: kiralygabor.eu

Király Gábor valamennyi iskola számára egy plakettet is átadott, melyen többek között az olvasható, hogy: " Az alázatos munkával fejlődik a személyiséged! A sikerhez karakter kell, mely erősíti a csapatmunkát. Nincs lehetetlen küldetés"

További hírek

Megtekintés
Ha szombat, akkor Szany

Szombaton 11 órakor a Győr-Moson-Sopron megyei településen játszunk hírverő mérkőzést.
0 0 0 2018.06.21. 11:20
Megtekintés
Távozott Stef Wils

Távozott csapatunk belga belső védője, Stef Wils. A futballista befejezi játékospályafutását.
5 0 0 2018.06.20. 17:10

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 
 
 

Támogatóink