Szombathelyi Swietelsky-Haladás


Csákánydoroszlóban járt a Haladás


2017.04.05. 17:50
Pum András

Szerda délelőtt a Csaba József Általános Iskolában vendégeskedett a Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es labdarúgócsapatának öttagú különítménye.

A csákánydoroszlói Csaba József Általános Iskolába látogatott el a Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es labdarúgócsapata. A játékosokat Halmosi Péter, Schimmer Szabolcs, Hídvégi Sándor és Sjoerd Overgoor, a szakmai stábot Mészöly Géza vezetőedző képviselte. A zöld-fehéreket az iskolán kívüli programokban ugyancsak tevékeny részt vállaló Szülői Munkaközösség hívta meg. Az iskolában sokan a Bozsik-program keretén belül, sokan csak úgy, hobbiból fociznak. Ezúttal 100 alsós és 110 felsős nebuló, valamint tanáraik körbeállták az udvaron található betonos focipályát, a szerencsésebbek, ügyesebbek pedig a Hali-labdarúgókkal együtt kispályás meccsre is beszálltak.

Az öt plusz egy fős csapatokat úgy osztották el, hogy mindkettőben két-két NB I-es futballista kerüljön, a meccset Mészöly Géza vezette. Természetesen a show-elemek sem hiányozhattak, az idő elteltével egyre fiatalabb iskolások érkeztek a csapatokba, sőt, a végén a lányok is beszálltak.

A remek hangulatú torna végeztével következett az autogramosztás. Elképesztően fantáziáról tettek tanúbizonyságot a nebulók, nem csak az autogramkártyákra, hanem csukákra, telefontokokra, kézre, sőt, az egyik tanuló a törött kezét borító gipszre kért aláírást. Majd a klub és az iskola kedves ajándékokkal, dedikált labdával, plakettel búcsúzott egymástól.

A magyar foci olyan amilyen, de – cseppnyi túlzással – ha a Real Madrid látogatott volna a településre, a királyi gárdát sem fogadták volna nagyobb szeretettel és örömmel.

További hírek

Megtekintés
Sikeres forduló után az Illés Akadémia-Haladás csapatai

Az I. osztályú utánpótlás labdarúgó-bajnokságok legutóbbi fordulójában jól szerepeltek az Illés Akadémia-Haladás együttesei.
0 0 0 2018.04.26. 23:05
Megtekintés
Tapolcáról is érkeztek a dedikálásra

Ismét sokan voltak kíváncsiak a Szombathelyi Swietelsky-Haladás játékosaira.
0 10 0 2018.04.26. 19:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 
 
 

Támogatóink