Szombathelyi Swietelsky-Haladás


SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - Mészöly Géza és Csertői Aurél


2017.04.29. 22:00
haladas.hu

A két vezetőedző értékelte a Haladás-Paks (2-0) bajnoki mérkőzést.

Mészöly Géza: - Megdolgozott a csapat a győzelemért. Az egész meccs folyamán jól működött a védekezésünk, a paksiaknak nem is igazán volt helyzetük. Tudtuk, hogy a pontrúgás a mai modern futballban mennyire fontos, s külön öröm, hogy az ebben erős paksiakat pont a saját fegyverükkel vertük meg. Fegyelmezetten futballozott a csapat, nagyon értékes győzelmet szereztünk, mind a 11 ember kivette a részét a védekezésből majd az ebből indított támadásokból is. Örömteli, hogy Winkler András személyében ismét egy fiatal debütált, akinek meggyőződésem szerint most nem itt, hanem az U17-es válogatottban lenne a helye. Ami a folytatást illeti, tavaly is büszkék voltunk az erőn felül elért ötödik helyünkre, ezúttal sem állunk meg, annyi pontot szeretnénk gyűjteni, amennyit csak tudunk. Nem a langyos víz a célunk.

Csertői Aurél: - A támadószekcióból hiányzott az átütőerő, és úgy látszik az utóbbi időben bent van a csapatban, hogy gólokat kapunk. Ezúttal mindkét találatot nagy egyéni hiba előzte meg. A Haladás jól védekezett, mi pedig képtelenek voltunk a hátsó alakzatát megbontani, a mezőnyben elfocizgattunk, csináltunk szép dolgokat, de ez nem sokat ér. A Haladás ma agresszívabban játszott, ezzel legyőzött minket.

További hírek

Megtekintés
A Hali edzője a Kispál és a Borzra gondolt

Egyelőre nem tudni, mikor pótolják a 23. percben félbeszakadt Vasas FC-Szombathelyi Swietelsky Haladás OTP Bank Liga-mérkőzést.
0 0 0 2017.09.23. 21:00
Megtekintés
Félbeszakadt a Haladás meccse

Az OTP Bank Liga 10. fordulójában a világítóberendezés meghibásodása miatt a 22. percben félbeszakadt a Vasas FC-Szombathelyi Swietelsky-Haladás mérkőzés.
0 0 0 2017.09.23. 17:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 
 
 

Támogatóink