Szombathelyi Swietelsky-Haladás


SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - Henning Berg és Mészöly Géza


2017.05.06. 20:30
haladas.hu

A két vezetőedző értékelte a Videoton-Haladás mérkőzést.

Henning Berg: - Jó mérkőzés játszottunk, melyet végig kézben tartottunk, még akkor is, ha a második félidőben olykor védekezésre kényszerültünk. El kell ismernem, nem alakítottunk ki annyi helyzetet, amennyit szerettünk volna. A Debrecen ellen gyorsabban futballoztunk, de akkor más stílusban is játszott az ellenfél. Örülök, hogy nem kaptunk gólt, ebben nagy része volt Kovácsik Ádámnak, aki két nagyot is védett. Nem játszottunk kimondottan szépen, de ma a legfontosabb a három pont megszerzése volt.

Mészöly Géza: - Az a furcsa helyzet állt elő, hogy az ellenfél legjobbja a kapus Kovácsik Ádám volt. Sokat elárul a meccsről, hogy a Videoton nem tudott nálunk több helyzetet kidolgozni. Vereségnél nem szoktam a csapatot dicsérni, de a lefújás után az öltözőben gratuláltam a fiúknak. Persze voltak apróbb problémák is, amiket ki kell javítanunk. Büszkék lehetünk, hogy a második félidőben lehetőséget sem adtunk a Videotonnak arra, hogy növelje előnyét. Alaposan megnehezítettük a bajnokesélyes dolgát, nem tudott velünk mit kezdeni. Akadt egy-két kétes szituáció is, például a második félidőben Williamset eltüntették a tizenhatoson belül. Ez a kispadról tizenegyesnek tűnt, de a kapu mögött melegítő cserejátékosaink is ugyanígy látták az esetet. S másként alakul a meccs, ha a találkozó elején Williams belövi ziccerét. Sajnos Williamset, Mészárost is sérülés miatt kellett lecserélni és a biztonság kedvéért Jancsót is le kellett hoznom. Rengeteg fiatallal álltunk fel, közülük Kiss Bencét külön is kiemelném.

További hírek

Megtekintés
A Hali edzője a Kispál és a Borzra gondolt

Egyelőre nem tudni, mikor pótolják a 23. percben félbeszakadt Vasas FC-Szombathelyi Swietelsky Haladás OTP Bank Liga-mérkőzést.
0 0 0 2017.09.23. 21:00
Megtekintés
Félbeszakadt a Haladás meccse

Az OTP Bank Liga 10. fordulójában a világítóberendezés meghibásodása miatt a 22. percben félbeszakadt a Vasas FC-Szombathelyi Swietelsky-Haladás mérkőzés.
0 0 0 2017.09.23. 17:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 
 
 

Támogatóink