Szombathelyi Swietelsky-Haladás


SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - Mészöly Géza és Michael Oenning


2017.05.13. 20:30
haladas.hu

Így látta a Haladás-Vasas OTP Bank Liga-mérkőzést a két vezetőedző.

Mészöly Géza: - Nem veszítettünk két pontot, hanem szereztünk egyet. Igazi csapatmunka volt a mai teljesítményünk. A második félidőre úgy tudtunk kimenni, ahogy elterveztük és hamar egyenlítettünk is. Örömteli, hogy a beszálló játékosok – Halmosi, Kovács – sokat hozzá tudtak tenni a mérkőzéshez. Külön kiemelném a fiatalokat, nem kevesebb, mint öt, 1996. január 1. után született fiatal volt a kezdőben. Ez kicsit engem is igazolt, hogy bátran be lehet tenni őket a csapatba. Tóth Mátét például úgy terveztük, hogy végig játszatjuk, de a héten érettségizett, és inkább lecseréltem. Izgalmas, jó meccset vívtunk, megbecsüljük az egy pontot. Érdekes, hogy amikor a meccs előtt a vendégjátékosok meglátták, hogy mennyi hiányzónk van, azt mondták: ha most nem soha az életben nem verjük meg a Haladást.  

Michael Oenning:- Csalódott vagyok, hogy elmaradt a győzelem, hiszen minden esélyünk megvolt a három pont megszerzésére, sokat tettünk a meccsbe. Sok helyzetünk volt, elég ha a kimaradt tizenegyesre gondolok. A találkozó végére sajnos veszítettünk a szervezettségünkből is.  Ugyanakkor gratulálok a Haladásnak is, mindent megtettek, hogy megnyerjék a találkozót, vagy legalább pontot szerezzenek.

További hírek

Megtekintés
Szünet után hengereltek a lányok

A női labdarúgó NB I. 5–6. helyért vívott párharcának első mérkőzésén a Haladás-Viktória FC magabiztosan győzte le az Astrát.
0 0 0 2018.05.21. 10:20
Megtekintés
Arccsonttörés és bizakodás

Csapatunk támadója, Mészáros Karol súlyosan megsérült az Újpest FC elleni bajnoki, de hisz társaiban, hogy nélküle is kiharcolják a bentmaradást.
0 0 0 2018.05.20. 19:50

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 
 
 

Támogatóink