Szombathelyi Haladás


Csak a győzelem!


2016.07.22. 17:01
Pum András

Gaál Bálint, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás támadója a Mezőkövesd-Zsóry ellen feledtetné az FTC elleni 3-1-s vereséget.

A 25 esztendős Gaál Bálint eddigi pályafutása során 54 NB I-es bajnokin nyolc gólt szerzett - a legutóbbi bajnokságban Németh Márióval társbérletben hat találattal házi gólkirály lett. Gaál korábban futballozott az NB II-es Sopronban, így csapattársaival ellentétben tavasszal nem volt szokatlan számára a soproni, "hazai" pálya. 

- Nem úgy sikerült a rajtunk, ahogy szerettük volna, de nekünk nem a Ferencvárost kell idegenben megvernünk, hanem a Mezőkövesd elleni meccshez hasonlóakat hoznunk – mondta Gaál Bálint. – Nem szabad lebecsülnünk az újoncot, nem véletlenül jutottak fel, legtöbb futballistájuk már megjárta az elsőosztályt. Mindazonáltal előnyünkre szolgálhat, hogy a mezőkövesdiek szerintem még nem vették fel az NB I. ritmusát. Esélyesebbek vagyunk tehát, de ezt nem elég csak mondani, a pályán is be kell bizonyítanunk.

                                          Szívesen látnánk szombaton is egy Gaál-gólörömöt. Fotó: Unger Tamás

- Remélem - csakúgy mint tavasszal - ismét sokan kísérnek el bennünk Sopronban, rengeteget számít szurkolóink támogatása, nekik is köszönhető, hogy mostanra sikerült belakunk a soproni stadiont. - folytatta a támadó. -  Ezt bizonyítja, hogy hat soproni összecsapásunkból csak a bajnok Fradi ellenit veszítettük el. Csak a győzelem az elfogadható, egy győzelemmel egyenesbe kerülnénk és feledtethetnénk a fővárosi vereséget.

További hírek

Megtekintés
Képernyőn a Vasas elleni bajnokink

Vasárnap helyett hétfőn este nyolc órakor lépünk pályára az Illovszky Stadionban.
0 0 0 2024.04.25. 13:00
Megtekintés
Összefoglaló a Mosonmagyaróvár elleni bajnokiról

Egy gól, két kiállítás a Szombathelyi Haladás-Credobus Mosonmagyaróvár (0-1) Merkantil Bank Liga-mérkőzésen.
1 0 0 2024.04.24. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink