Szombathelyi Haladás


Király Gábor a 25. szezonjára készül


2017.07.14. 10:00
haladas.hu

Csapatunk kapusa bizakodóan várja a szombat esti (20.30), kispesti bajnoki mérkőzést.

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás 108-szoros válogatottsági rekorder kapusa, Király Gábor jubileumi, 25. szezonjára készül. A rutinos kapusnak kellemes emlékei lehetnek a Honvédról, még a Rohonci úton, majd Kispesten is hárított egy-egy büntetőt.  

- Minden meccs nehéz, mindegyik másért – mondta Király Gábor. – A Honvéd a bajnok, úgy vélem, jelenleg a legerősebb csapat Magyarországon, ráadásul a kispestiek az aranyérem megszerzése óta először játszanak hazai pályán. Érdekes, tavaly is az aktuális bajnok – az FTC – ellen kezdtünk, és idén is az első otthonában lépünk pályára. Ettől függetlenül alaposan meg akarjuk nehezíteni ellenfelünk dolgát. Tisztában vagyok vele, hogy ellenfelünket jó játékosok alkotják, de csapatként is erősek. Nekünk is csapatként, egységesen kell futballoznunk, a saját részünket bele kell tennünk a közösbe. Nálunk sok új játékos érkezett a nyáron, akik próbálnak minél gyorsabban beépülni a csapatba, elsajátítani a taktikát. Rengeteget dolgoztunk a felkészülés során, hiszem, hogy meglesz az eredménye.

 

További hírek

Megtekintés
Licenc: az MLSZ hiánypótlást kér

A Klub a pénzügyi kritériumok igazolásának május 3-ig tehet eleget.
0 0 0 2024.04.23. 20:30
Megtekintés
Vezetődedzőnk értékelése

Aleksandar Jovic szerint a Mosonmagyaróvár ellen nem az "igazi" Haladást láthattuk. Vezetőedzőnk ugyanakkor nem tudja elmarasztalni a játékosokat.
1 0 0 2024.04.23. 10:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink