Szombathelyi Haladás


Pintér Attila és Devecseri Szilárd a Haladásról


2016.07.22. 23:50
haladas.hu

A Mezőkövesd-Zsóry vezetőedzője és csapatunk volt védője nyilatkozott a szombati mérkőzés kapcsán.

– A tizenkét csapatos élvonalban a tavalyi évben is meghatározó csapat volt a Haladás, sokáig a mezőny elején is voltak. Összeszokott társaság, amelyben mind a rutinos, mind pedig a fiatal játékosok megtalálhatók. Minden mérkőzés nehéz idegenben, de nem feltett kézzel utazunk hozzájuk, hanem, hogy pontot, pontokat szerezzünk. Csapatként van esélyünk ellenük – mondta Pintér Attila a mezőkövesdi együttes hivatalos honlapjának.

- Eddig izgatott voltam a szombati mérkőzés miatt, most már “normális” meccsként tekintek rá, de nagyon várom az összecsapást – nyilatkozta a honlapnak a Haladás kölcsönben, Mezőkövesden szereplő védője, Devecseri Szilárd. – Ha összetartó brigádként lépünk pályára, van esélyünk győzni. Nem hinném, hogy kombinatív játékkal meg tudnának bennünket verni. Így is nagyon oda kell viszont figyelnünk, hiszen rutinos és gyors csatáraik vannak, éppen ezért segítenünk kell egymást a társakkal. Ha jól védekezünk, egy rúgott gól elég lehet a pontszerzéshez. 

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink