Szombathelyi Swietelsky-Haladás


Hasznos a konkurencia


2017.08.04. 14:10
Pum András

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás jobb oldali védője, Polgár Kristóf úgy látja: a csapat előnyére válik, hogy egy posztra több futballista is pályázik.

- Csalóka a Paks hazai mérlege, ugyanis hazai környezetben kifejezetten kellemetlen ellenfél – jelezte a vasiak jobb oldali védője, Polgár Kristóf. – Nehéz nyerni a Duna-partján, de mi azért megyünk oda. Rengeteget variácójuk van a pontrúgásoknál, és sokszor változtatják a figurákat, emellett gyakran forgatják a labdát, mindkét szélt előszerettel használják. Nem csak támadók, a szélsővédők is belépnek a támadásokba. Nekünk játékba javulnunk kell a Diósgyőr elleni meccshez képest. Igaz, az első félidőben nem volt gond, csak valamiért elhittük, hogy úgy folytatjuk a másodikban is, mint korábban a Debrecen ellen tettük. Nem így történt. Amennyiben nyerünk Pakson, két vereség mellett két győzelem  a mérlegünk, ami összességében nem mondható rossz rajtnak.

Polgár posztján két rivális, Tóth Dávid és Schimmer Szabolcs is bevetésre vár.

- Kifejezetten hasznos, hogy egy posztra többen is pályázunk, az ember egy pillanatra sem lazíthat, hiszen könnyen kereten kívül találhatja magát - jelezte Polgár. - Ráadásul nem csak egy, hanem két ember is bevethető. Szóval nincs ezzel semmi gond, sőt! Muszáj mindig a maximumot nyújtani. 

További hírek

Megtekintés
Boldog Születésnapot, Cucu!

Ma ünnepli 38. születésnapját csapatkapitányunk, Halmosi Péter.
0 0 0 2017.10.02. 11:00
Megtekintés
A Hali edzője a Kispál és a Borzra gondolt

Egyelőre nem tudni, mikor pótolják a 23. percben félbeszakadt Vasas FC-Szombathelyi Swietelsky Haladás OTP Bank Liga-mérkőzést.
0 0 0 2017.09.23. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 
 
 

Támogatóink