Szombathelyi Swietelsky-Haladás


Jancsó András nagy diadal részese volt


2017.09.02. 17:20
Pum András

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen bravúros, 2-1-es győzelmet aratott a magyar U21-es labdarúgó-válogatott Németország vendégeként. Jancsó András a második félidőben lépett pályára.

Habár a padernborni mérkőzés túlnyomó részében a házigazdák játszottak fölényben, a magyar csapat a 15. percben az újpesti Zsótér Donát látványos lövésével vezetést szerzett, majd a 60. percben a Vasasban szereplő Vida Máté szabadrúgásból növelte az előnyt. A németek egy kapushibát kihasználva szépítettek, de egyenlíteni már nem tudtak. Érdekesség, hogy a német gárda a meccsnek helyet adó stadionban korábban hét meccse közül hatot megnyert, egyszer döntetlen játszott.

A magyar együttesbe a Haladás futballistája, Jancsó András a szünetben állt be. A Michael Boris vezette magyar válogatott kedden 17 órai kezdettel Gyirmóton Málta ellen kezdi az Európa-bajnoki selejetezősorozatot. A csoportban Görögország, Izrael, Portugália, Albánia és Liechtenstein szerepel még.

További hírek

Megtekintés
Nyertek a Hali-lányok

Jól sikerült a női labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás-Viktória FC bajnoki főpróbája: Tálosiék három góllal verték a Király SZE U16-os fiúcsapatát.
0 0 0 2018.02.18. 14:30
Megtekintés
Mindenki Újpestre!

Nagy az érdeklődés a február 24-i, Megyeri úti bajnoki iránt, a Haladás-szurkolók buszos utat is szerveznek.
0 0 0 2018.02.17. 11:55

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 
 
 

Támogatóink