Szombathelyi Swietelsky-Haladás


SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - Marko Nikolics és Pacsi Bálint


2017.09.10. 19:30
Pum András

Így látta a felcsúti bajnokit a két vezetőedző.

Marko Nikolics: - Az első félidőben nem megfelelően álltunk a mérkőzéshez, a Haladás vezetést szerzett, tizenegyest hibázott. Úgy vélem, a büntetőt elhibázása volt a fordulópont. De az első 45 perchez hozzátartozik, hogy Király Gábor két óriásit is védett. A második félidő rendben volt, helyzeteket alakítottunk ki, teljesen megérdemelten nyertünk.

Pacsi Bálint: - Az első félidőben három góllal kellett volna vezetnünk, több nagy ziccert is elhibáztunk, büntetőt rontottunk. Ezeket leszámítva amit elterveztünk, megvalósítottuk. Sok jó dolgot láttam, ezeket kell megerősítenünk a játékosokban, a hibákat pedig kijavítani. Fontos megemlítenem, hogy tíz napja vettem át a gárda irányítását, jelen pillanatban ennyi a futballfitnesz-állapota a csapatnak. Hogy nem ilyen bemutatkozásról álmodtam? De igen, amikor 22 esztendővel ezelőtt edzősködni kezdtem, a Haladás kispadjáról álmodtam. Dolgozunk tovább.

További hírek

Megtekintés
Dedikáltak Ramosék

Ezúttal négy futballistánkkal találkozhattak szurkolóink a Haladás Sport Bárban.
0 5 0 2018.05.24. 20:00
Megtekintés
Iványi Zoltán vezeti a Vasas ellen meccsünket

A Magyar Labdarúgó Szövetség kijelölte a vasárnapi Vasas-Szombathelyi Swietelsky-Haladás OTP Bank Liga-mérkőzés játékvezetőit.
0 0 0 2018.05.24. 14:20

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 
 
 

Támogatóink