Szombathelyi Haladás


Így várják a meccset Angyalföldön


2017.09.23. 11:10
haladas.hu

Szombati ellenfelünk támadója, Remili Mohamed nyilatkozott a Szombathelyi Swietelsky-Haladásról.

- Nagyon bízom abban, hogy szombaton a Haladás ellen – amely csapat ellen nem sok sikert értünk el a közelmúltban – a gyengébb sorozatunk végre megszakad, és győztesen hagyhatjuk el a pályát - mondta Remili a vasasfc.hu-nak. -Sajnos, tavaly a Haladás elleni három mérkőzésen 8 pontot veszítettünk, ami részben hozzájárult ahhoz, hogy bajnoki álmaink szertefoszlottak. Ebben a bajnokságban ezt a luxust nem szeretnénk megengedni magunknak. Ezért a Videoton elleni mérkőzéshez hasonló koncentrációval és küzdeni akarással szeretnénk pályára lépni szombaton este a Szusza stadionban. Nem vagyunk olyan helyzetben, hogy bármely csapatot könnyen vehetnénk, vagy lenézhetnénk, ezért a szombathelyiek elleni találkozót is nagyon komolyan vesszük. A fehérváriak elleni győzelem egészséges önbizalommal ruházott fel, ugyanakkor óvatosságra int, hogy a Haladás, egy hete legyőzte az Újpestet, úgy, hogy ellenfelüknek nagyon kevés helyzetet engedtek kialakítani. Azt várom a meccstől, hogy a szombathelyiek zártan próbálnak védekezni. Nekünk viszont ismét elő kell venni azt a kreatív futballt, amit a Videoton ellen sikerült bemutatnunk, és akkor sikerülhet feltörni a Haladás védekezését és föléjük kerekedhetünk.. Nagy öröm, hogy Vít Benes és Jan Simunek ilyen korán – két hónappal térdsérülésük után – már játékra kész. Jan, a Videoton elleni mérkőzésen sokat hozzá tudott tenni a játékunkhoz, és kiváló játékosaikkal szemben sikerült felvennie a harcot. Velük mindenképpen minőségi javulás és stabilitás jön a csapatjátékunkba és általuk Michael Oenning variációs lehetőségei is gyarapodnak.

                                               Remilinek nem sok babér termett a Hali ellen. Fotó: vasasfc.hu

További hírek

Megtekintés
Így látta az ETO elleni meccset Aleksandar Jovic

"A játékosok a vereség ellenére maximálisan harcoltak a csapatért, a klubért" - Aleksandar Jovic vezetőedző értékelte az ETO FC Győr elleni mérkőzést.
1 0 0 2024.03.18. 21:00
Megtekintés
Idegenbeli siker a rangadón

A Vas vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a Szombathelyi Haladás II. idegenben 2-1-re verte a harmadik helyen álló Vépet.
0 0 0 2024.03.18. 17:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink