Szombathelyi Swietelsky-Haladás


A Hali edzője a Kispál és a Borzra gondolt


2017.09.23. 21:00
Pum András

Egyelőre nem tudni, mikor pótolják a 23. percben félbeszakadt Vasas FC-Szombathelyi Swietelsky Haladás OTP Bank Liga-mérkőzést.

Mint arról online-közvetítésünkben beszámoltunk, a világítóberendezés meghibásodása miatt a 22. percben gólnélküli állásnál félbeszakadt a Vasas-Haladás NB I-es labdarúgó-mérkőzés. A vasiak mestere, Pacsi Bálint nyilatkozott honlapunknak.

- A Kispál és a Borz zenekar frontembere, Lovasi András idén 50 éves, ezúton is boldog születésnapot kívánok neki – kezdte Pacsi Bálint. -  Amikor arra vártam, hogy megjavítsák a világítást, együttesének egyik dalának címére gondoltam: „Csak hang legyen és fény”. Hogy mérges vagyok-e, hogy így alakult? Nem, a világban ennél sokkal szörnyűbb dolgok is történnek – gondolok a mexikói földrengésre és a Karib-térség pusztító hurrikánjára. Amíg a folytatásra vártunk, a cserejátékosokkal Gusztafik Ádám erőnléti edző foglalkozott a pályán, míg stábunk többi tagja az öltözőben mobilizációs gyakorlatokat végzett a labdarúgókkal, ami a vérkeringés megfelelő fenntartására és a sérülés megelőzésére szolgál. Emellett nyújtottak is a fiúk. Futballistáink profik, tudomásul vették a játékvezető döntését - az élet nem áll meg, vasárnap edzünk. Az biztos, hogy jövő héten még nem szeretnénk újrajátszani a találkozót.

                                                              Fotó: Nemzeti Sport/Dömötör Csaba

Vörös Csabától, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás technikai vezetőjétől megtudtuk, az MLSZ a klubokkal egyeztetve jelöli ki a mérkőzés új időpontját.

 

További hírek

Megtekintés
Szerdán szurkolói ankét

Klubunk szerdán 18 órakor a Haladás Sport Bárban szurkolói ankétot tart.
0 0 0 2018.07.16. 13:30
Megtekintés
Remek döntetlen a Slovan Bratislava ellen

Első nyári felkészülési mérkőzésén a Haladás-Viktória FC döntetlent játszott a Bajnokok Ligájában induló szlovák Slovan Bratislava ellen.
0 0 0 2018.07.16. 13:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 
 
 

Támogatóink