Szombathelyi Swietelsky-Haladás


Szépségdíjas Polgár-gól


2017.10.03. 22:00
haladas.hu

Hétvégén a Mezőkövesd (2-2) elleni bajnokin élete első NB I-es találatát szerezte Polgár Kristóf, a fiatal játékos mégsem elégedett.

- A jobb szélen felfutottam, Martíneztől félmagasan kaptam egy ütempasszt, a labda egyet pattant előttem, majd jobbal kilőttem a hosszú sarkot.  Valóban szépre sikerült életem első NB I-es találata, de az nagyon bosszant, hogy egy félidőt emberelőnyben játszottunk és mégsem sikerült megnyerni a meccset - mondta Polgár Kristóf.

- A mai labdarúgás már megköveteli, hogy a hátvéd elől se jöjjön zavarba, remélem, hogy a gólomat még továbbiak követik – teszi hozzá az U21-es válogatott játékos.

- Vasárnap megbetegedtem, így nem tudtam csatlakozni a korosztályos válogatott edzőtáborába. Sajnálom, hogy a csütörtöki olaszok elleni barátságos, majd az október 10-i, törökök elleni Eb-selejtezőt ki kell hagynom, de ezen kár is keseregni, előre tekintek csak, egyre jobban érzem magam, így remélem, hogy a hét második felében újra a Haladással edzhetek.

                                              Polgár lövése után a háló felé tart a labda. Fotó: Németh Szabolcs

A fiatal védő a csapat őszi szereplésével nem elégedett, jobb eredményekre számított.

- Igazából a szezonban a Debrecen és Újpest elleni győzelemre mondom azt, hogy rendben volt a játék. Sajnos a mérkőzéseinken sok gólt kapunk és elől sem vagyunk meggyőzőek. Ugyanakkor nem aggódok, a csapat egységes, az edzéseken a srácok pörögnek, az utóbbi időben több új taktikai elemet is sikerült begyakorolnunk. Türelmesnek kell lennünk és a befektetett munkának meg lesz az eredménye – teszi hozzá Polgár Kristóf.

További hírek

Megtekintés
Nyertek a Hali-lányok

Jól sikerült a női labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás-Viktória FC bajnoki főpróbája: Tálosiék három góllal verték a Király SZE U16-os fiúcsapatát.
0 0 0 2018.02.18. 14:30
Megtekintés
Mindenki Újpestre!

Nagy az érdeklődés a február 24-i, Megyeri úti bajnoki iránt, a Haladás-szurkolók buszos utat is szerveznek.
0 0 0 2018.02.17. 11:55

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 
 
 

Támogatóink