Szombathelyi Haladás


Ilyen környezetben csak jól lehet futballozni


2017.11.09. 18:20
haladas.hu

Németh Márió szerint a minden igényt kielégítő, fantasztikus új Haladás-stadionban élmény játszani.

Ünnepélyes keretek között szerda este adták át a Szombathelyi Swietelsky-Haladás új stadionját a Rohonci úton. A hazaiak az eszéki NK Osiek csapatát fogadták gálamérkőzésen. A csapat egygólos hátrányból fordítva 3-1-re nyert az 56. perctől emberhátrányban futballozó horvátok ellen.

-- A tesztmérkőzésen nézőként már kint voltam a multifunkcionális sportkomplexumban, teljesen lenyűgözött a látvány, itt minden feltétel adott a profi sportoláshoz - mondta Németh Márió. -  A szerdai gálameccs előtt este hét órakor mentem ki először a játéktérre, a pálya talaja egyszerűen parádés. Ahhoz majd még hozzá kell szoknunk, hogy ilyen kiváló minőségű, tükörsima gyepszőnyegen focizunk. Az pedig, hogy a stadionban már nincsen salakos futópálya, így a lelátó közvetlenül a játéktér mellett van nagyon szuper, a hangulat és az atmoszféra egyből magával ragadja az embert - emelte ki Németh Márió.

                               Az első gólt megelőző szögletet Németh Márió adta be. Fotó: Németh Szabolcs

A Haladás támadója a gálameccsel kapcsolatban elmondta, jó felépítésű, technikás játékosok alkották az eszéki csapatot, de szerencsére nem haraptak annyira, így a stadionavatóra kellemes ellenfélnek bizonyultak.

- Végre volt egy kis sikerélményünk, remélem, hogy a következő fordulóban már magyar bajnokin is nyerünk, a szezon egyik legfontosabb mérkőzése vár ránk a Balmazújváros ellen. A hangulatunk nem túl jó, ugyanakkor a rutinos és idősebb játékosokkal, Király Gáborral és Halmosi Petivel sokat beszélgetünk, tartják bennünk a lelket, biztatják a többieket. A következő hazai meccsünk a Fradi ellen lesz, várhatóan telt ház előtt lépünk pályára, ellenük általában jó és szoros meccseket vívunk. Remélem, hogy most sem lesz másként - mondta az utánpótlás válogatott-labdarúgó.

Hozzátette: a minden igényt kielégítő, fantasztikus stadionban élmény játszani.

- Ilyen környezetben csak jól lehet focizni. Biztos vagyok abban, hogy ez a társaknak is plusz motivációt jelent majd, nagy lökést fog adni az egész csapatnak és kijövünk a gödörből. Jövőre is az NBI-ben szeretnénk játszani és ott is fogunk! - zárta szavait Németh.

További hírek

Megtekintés
Köszönet a szurkolásért!

A Szombathelyi Haladás futballistái ezúton köszönik szurkolóik kitartó buzdítását.
1 0 0 2018.10.21. 18:50
Megtekintés
Mennyi?300!

A Szombathelyi Haladás középpályását a MOL Vidi FC elleni bajnoki előtt köszöntötte Tóth Miklós és Vörös Csaba.
0 0 0 2018.10.20. 23:50

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink